Fyndiga julklappstips för familjen

Vi vänder blad i kalendern och klockan tickar - du måste börja köpa julklappar, innan den stora juledagen! Annars skulle du väl inte hittat hit? Om du är orolig att du inte kommer att ha tiden som krävs för att kunna hitta och ge dina nära och kära de gåvor de förtjänar, kan du vara lugn.

Vi har sammanställt en lista med heta julklappstips, som du garanterat kommer att kunna ta nytta av för att hitta bäst gåvor till de betydelsefulla personer i din omgivning. Vad väntar du på? Nu är det dags att rädda julen!

Day of the Dead-karaff

Dödskallen har alltid varit häftig och har någon form av utstrålning, om så charmig eller skrämmande. Den sugar-skull-målade Day of the Dead-karaffen är däremot bara tjusig! Bjud över polarna och bjud dem på ditt finaste livselixir, med stil! För vad finns det för ballare sätt att hälla dricka ur, än ur en Day of the Dead-karaff?

Brush Hero - roterande tvättborste

Visst brukar bilen och trädgårdsmöblerna där hemma få sig en omgång av vädergudarna. Men misströsta inte, smuts är nämligen ingenting Brush Hero - den roterande tvättborsten - inte kan få bort. Med detta verktyg för fasaden, fordonen och möblerna vågar du bjuda över folk igen! Ett perfekt julklappstips för husägaren.

Hand Candle

Det är roligt att låta vår inredning visa hur vi tycker och tänker om världen och det som sker i våra liv. Du kanske redan har tavlor som reflekterar din inställning till vardagen, men ljus är banne mig unikt! Av dessa detaljrika dekorationsljus finns det ett för alla, ett som lyser och visar hur vi tänker och känner.

Angry Mama - rengöring för mikrovågsugnen

Ingen är så arg på smutsen inne i mikrovågsugnen som självaste Angry Mama! Men hennes vrede hindrar henne inte från att vara miljömedveten. Det är nämligen på ett miljövänligt sätt hon rengör smutsen på. Du blandar i ättika och vatten och låter henne gå loss i mikrovågsugnen i cirka fem minuter. Därefter är det enkelt att torka bort all smuts. Ett riktigt hett julklappstips för den rumsrena!

Star Wars R2D2 - kakburk med ljudeffekt

Vi har många gånger sett att den blåvita droiden R2D2 är en lojal kompanjon, så vem bättre finns det att vakta dina wookie-cookies? R2D2-kakburken kommer med en rolig förmåga, när det är kakdags ger den iväg ett glatt “beep-boop”. Galaxen är plötsligt inte så himla långt, långt borta.

Emoji-julgranskulor – 6-pack

Det är högtid att pynta julgranen, och varför inte vara modern när du gör det? Julgranskulorna, som liknar de världsberömda Emoji-figurerna, ligger helt rätt i tiden. Dessa glitterskimrande kulor är inte bara uttrycksfulla och charmiga. Deras gula färg ger en klart läcker kontrast mot julgranens gröna. Gjorda i glas och har en diameter på cirka 6 centimeter.

Zenkuru – trådlös multi-massageapparat

Efter jul och nyår laddar vi om batterierna. Det innebär inte att vi bara samlar våra tankar, utan att vi även tar hand om kroppen lite extra. Med Zenkurus multi-massageapparat kan du ge dig själv avstressande vibrationsmassage, detta var du än är! Apparaten är trådlös och har ergonomiska handtag, som funkar på hela kroppen. I tillägg har den flera massageprogram och utbytbara massagehuvuden. Känner du någon spänd person är detta ett starkt julklappstips.

Batman - morgonrock

Nu är det dags att kliva upp sent på morgonen, dra sig på soffan och allmänt softa - med stil. Med Batman-loggan på både bröst och rygg är den här morgonrocken en hyllning till den allra häftigaste superhjälten. Låt dig kliva in i läderlappens värld, de dagar han inte bekämpar brottslingar!