Porky's hämnd

Alldeles i början av filmen så har grabbarna fått tag på en porrfilm som de tittar på i en av skolan lokaler. De ertappas av Beulah Balbricker (Nancy Parsons) och dras till rektorn Mr. Carter (Eric Christmas). Där lyckas de nästan komma undan med ursäkten att "det inte är porrfilm, det är konst":

Billy: "This particular film was directed by the infamous... Sven..."
Mr. Carter: "Eeehhh...."
Billy: "Sven Svlinken from Sviden... Sweden."
Mr. Carter: "Svlinken. Oh, Sven Svlinken from Sweden!"
Billy: "Yes, Sweden."
Beulah: "Trash! Garbage! Skunk!
Lyssna på ljudklippet

Senare i filmen görs ytterligare en referens till Sven Svlinken:

Mr. Carter: "But what about the Svlinken film?"
Lyssna på ljudklippet

Som om det inte var nog med referenserna till Sverige här så finns det med en svensk utbytestudent (spelad av Playboymissen Kim Evensen), en blond välväxt ung dam vid namn Inga (vad annars) som går runt och svarar "Jaaaaaaaaaah..." på allting.

Vid ett tillfälle så har Pee Wee (Dan Monahan) fått en inbjudan till ett hotell från Inga, där hon skriver att hon vill ha sex med honom. Ingen tror på det, vilket gör att följande replik fälls:

Pee Wee: "I mean the girl must recognize that I'm in my prime. Yeah, I mean, you know, she's Swedish - they have knowledge!"
Lyssna på ljudklippet

Filmen slutar med att alla i gänget ska lura i Pee Wee att alla ska vara nakna under sina ceremonidok och att de ska strippa när de får sina betyg. De har till och med fått med villiga Inga på noterna:

Pee Wee: "Inga. Do you have clothes underneath your gown?"
Inga: "American custom, ja?"
Alla: "Jaaa. Jaaa. Jaaa."
Inga: "I love America. Jajajaa!"
Lyssna på ljudklippet

Mer information

Originaltitel: Porky's Revenge
Sture Jonsson, Peter Jonsson