Team America

Team America, självutnämnda världspoliser, utrotar terrorister så fort de får syn på några, och när de får nys om en stor operation som kan hota (den amerikanska) livsstilen och freden så ger de sig ut på jakt. De bombar delar av Kairo och får kål på ett gäng lokala terrorister, men det visar sig att det är mycket större fick som lurar i vassen. Självaste Kim Jong-Il, överbefälhavare i Nordkorea, har planerat den stora attacken. Vi får möta honom i sitt palats där han får besök av FN:s vapeninspektionsmästare i egen hög person - fast som docka, då hela filmen är en avancerad dockfilm - Hans Blix. Kim får reda på att Hans har anlänt och Kims första reaktion är bestört, men han ändrar sig snart och blir lagom inställsam:

Kim Jong-Il: "Hans Blix. Oh no! Oh hello. Great to see you again Hans."
Hans Blix: "Mr. ll, I was supposed to be allowed to inspect your palace today and your guards won't let me into certain areas."
Kim Jong-Il: "Hans, Hans, Hans! We been through this a dozen times! I don't have any weapons mass destruction, ok Hans?"
Lyssna på ljudklippet (112 kb)

Hans propsar dock på att få se området så han kan lugna FN:

Kim Jong-Il: "Hans, you are breaking my balls here, Hans... you are breaking my balls!"
Lyssna på ljudklippet (19 kb)

Kim Jong-Il undrar vad som händer ifall Hans inte får undersöka området. Hans svarar att då författar FN ett brev som berättar hur arga de är på Kim. Då veknar Kim och säger följande:

Kim Jong-Il: "Ok! I'll show you Hans, you ready?"
Lyssna på ljudklippet(15 kb)

Kim har dock inga planer på att låta Hans undersöka området utan lurar honom att ställa sig på en fallucka som leder till en bassäng full med hajar.

Kim Jong-Il: "There you go Hans Blix! How you like that you fucking cock sucker?"
Lyssna på ljudklippet (22 kb)

Mer information

Originaltitel: Team America: World police
Kristian Tiger, Per Leander, Joakim Larsson