absolut vodka

American dad!

År efter år har Stan bjudit in sin halvbror Rusty till Thanksgiving-middag i huset, enbart för att visa hur rika familjen är. Ett år bjuds de dock in till Rusty för Thanksgiving-middag, och de upptäcker att han är multimiljonär. Hela hans hus är fullt med dyra saker, och Stan upptäcker att husets bar har allt - även en variant av Absolut Vodka som jag inte känner till.

Sex and the city

Samantha Jones (Kim Cattrall) har tagit på sig att föra fram sin nye pojkvän i ljuset och använder sina kunskaper till att sätta upp en tjugo meter hög affisch vid Times Square i New York. Motivet är en naken Smith Jerrod (Jason Lewis) med en Absolut Vodka-flaska strategiskt utplacerad mellan hans ben. Texten "Absolut Hunk" står under hans kropp. Smith är lite tveksam till om det var en bra idé att gå med på det här jippot, men Samanthas reklam börjar falla på plats. På en bar lite senare träffas alla fyra tjejerna och Smith:

Wall street

Bud Fox (Charlie Sheen) vill komma upp sig i finansvärlden och har gett sig f-n på att han ska träffa en av de stora finanskungarna Gordon Gekko (Michael Douglas) och få Gordon att anställa honom i sitt finansvalpstall. Bud ringer Gordon kontor 58 dagar på raken och försöker få till ett möte, och den 59:e råkar det vara, enligt tidningen Fortune, Gordons födelsedag. Bud inhandlar lite cigarrer och beger sig till kontoret och kommer ända fram till Gordon sekreterare som till en början är ett hinder och som absolut inte kan förstå hur Bud vet att det är Gordons födelsedag.

Kärleken checkar in

Då hotellstäderskan Marisa Ventura (Jennifer Lopez) övertalas av sin kollega att prova en hotellkunds kläder bara för att hon har chansen att ha på sig något som kostar mer än vad de båda tjänar på en månad blir det lurigt. Senatorskandidaten Chris Marshall (Ralph Fiennes) råkar komma in och får se Marisa och faller pladask för henne och enligt devisen "han man sagt A får man säga B" får nu Marisa spela rollen som välborgad överklasskvinna ett tag. På direkten tar de båda en promenad med Marias son Ty (Tyler Posey).

Never say never again

I den här nyinspelningen av den gamla goda Bond-rullen Åskbollen så ses två svenska saker i filmen, en ganska tidigt och en i mitten. När James Bond (Sean Connery) tvingas ta in på vilohem så har han smugglat med sig Belugakaviar och annat gott i sin väska så han slipper äta groddar och morötter under hela sin vistelse. Dessutom så har han en flaska Absolut Vodka där i.

Lite senare i filmen så ses Bond knalla igenom en flygterminal och då ser man i bakgrunden loggan för flygbolaget SAS.

40 days and 40 nights

Ryan (Paulo Costanzo) lyckas efter lite övertalning dra med Matt (Josh Hartnett) till en klubb. Väl där sätter Ryan igång och grovhångla med Erica (Shannyn Vaugier) medan Matt blir sittande tillsammans med Susie (Emmanuelle Vaugier). Lite obekväma med situation de har hamnat i så börjar de småprata lite. Kyparen kommer fram och serverar dem sina drinkar och efter en liten slurk på sin drink så utbrister Susie:

Coyote ugly

Första kvällen som Violet "Jersey" Sanford (Piper Perabo) står bakom baren på stället Coyote Ugly så presenterar sig medarbetaren Cammie (Izabella Miko) och medan de bekantar sig så växlar de en flaska Absolut Vodka mellan sig som de använder för att blanda till drinkar.

Min bäste väns bröllop

Då Julia Roberts har misslyckats med att splittra sin bäste vän och dennes trolovade spenderar hon en kväll i sällskap med hotellrummets minibar. Då det knackar på dörren och Julia rullar sömnigt ur sängen visar kameran en hög med småflaskor och vad ligger i mitten? Jo, en liten Absolut Vodka.

Sidor

Prenumerera på RSS - absolut vodka