Inventing Anna

Avsnitt: Friends in low places

Anna Delvey (Julia Garner) är en entreprenör av den större skalen. Eller snarare en bedragare av samma mått. Hon har i alla fall fått med sig folk att investera i ADF, Anna Delvey Foundation, och för att samla inspiration till den byggnad som ska vara kronan på verket så åker Anna och hennes närmaste till olika intressanta ställen på jordklotet. Ett av dessa ställen är Marocko, där Anna idésprutar kring hur deras spa-avdelning ska te sig:

På första sidan

Avsnitt: Marathon

På ett möte med tidningens överhuvud mrs Pynchon (Nancy Marchand) får Lou Grant (Ed Asner) och George Driscoll (Peter Hobbs) svart på vitt vad de bör och inte bör skriva om i tidningen den närmsta framtiden. Hon avslutar mötet med att berätta att de kanske kommer få besök av några snubbar från Sverige:

The hummingbird project

Genom att lägga en datakabel mellan Kansas och New York hoppas kusinerna Vincent Zaleski (Jesse Eisenberg) och Anton Zaleski (Alexander Skarsgård) tjäna millisekunder på dataöverföringen och därigenom kunna hantera aktiemarknadstransaktioner på ett effektivare sätt och på det sättet tjäna miljoner. I teorin är det lätt, men i praktiken innebär det att man måste borra sig igenom jordytan i en rak linje från Kansas till New York. För det behöver de en skicklig projektledare och 

Absolute power

Avsnitt: Crash and burn

Charles Prentiss (Stephen Fry) leder PR-firman Prentiss McCabe tillsammans med Martin McCabe (John Bird) och deras uppdrag är klart - ljug så mycket som möjligt om det behövs för att deras klienter ska se bra ut i strålkastarljuset. Det behövs den här morgonen då komikern Alan Broadman (Jason Barry) har misshandlat sin flickvän på IKEAs parkering. Charles sekreterare Cat (Sally Bretton) missade att vidarebefordra ett telefonsamtal från journalisten Julia Star och summan av det blev förstasidan på dagsblaskan med hårad rubriker om misshandeln.

Vita huset

Avsnitt: 20 hours in America, part 2

Börsen pekar lite neråt och det ser dåligt ut ekonomiskt. Den stora spiken i kistan för dagen var när USA:s största värdepappersfond gick i konkurs. President Bartlet (Martin Sheen) tittar skeptiskt på alla siffror och tv-apparatens rapporter om nedgången. Eftersom han har fått Nobelpriset i ekonomi kommer den fina repliken:

Reporter: "...the largest hedge fund in the U.S., annouced it was filing for bankruptcy."
Bartlet: "Yeah, it's a proud day for Alfred Nobel."

Vita huset

Avsnitt: 20 hours in America, part 1

Toby (Richard Schiff), Josh (Bradley Whitford) och Donna (Janel Moloney) har fastnat ute i ingenstans mitt på den amerikanska slätten efter att ha missat bussen från ett av presidentens valtal i en mindre stad. Josh ställer frågan om varför de sätter personnamn på olika ekonomiska lösningar som presidentens motståndares personal står bakom, exempelvis Milton Friedman economic plan. Han kommer fram till att det gör dem mer välvilliga och glada:

Wall street

Bud Fox (Charlie Sheen) vill komma upp sig i finansvärlden och har gett sig f-n på att han ska träffa en av de stora finanskungarna Gordon Gekko (Michael Douglas) och få Gordon att anställa honom i sitt finansvalpstall. Bud ringer Gordon kontor 58 dagar på raken och försöker få till ett möte, och den 59:e råkar det vara, enligt tidningen Fortune, Gordons födelsedag. Bud inhandlar lite cigarrer och beger sig till kontoret och kommer ända fram till Gordon sekreterare som till en början är ett hinder och som absolut inte kan förstå hur Bud vet att det är Gordons födelsedag.

Cabaret

Engelsmannen Brian (Michael York) kommer till Berlin 1930 och hyr ett rum i samma våning som varietéartisten Sally (Liza Minnelli). Han försörjer sig genom att ge privatlektioner i engelska. Samtidigt drar nazismens skugga sakta in över Weimarrepublikens Berlin. En av Brians elever, Fritz (Fritz Wepper), är pank och börjar därför uppvakta en annan elev, Natalia (Marisa Berenson), dotter till en stenrik judisk varuhusägare. Vid ett tillfälle beklagar sig Fritz inför Brian över de obesvarade känslorna från Natalias sida:

Ombytta roller

Alldeles i början av filmen så blir Randolph Duke (Ralph Bellamy) upprörd av en artikel han läser i tidningen:

Randolph: "Wrong! Quite wrong. Untrue! They're giving this genetics fellow the Nobel prize. The man doesn't know the first thing about human nature!"