The wolf of Wall Street

Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) är född som säljare och skitstövel. Med andra ord passar han fint in på USAs Wall Street. Han lyckas komma intill Mark Hanna (Matthew McConaughey) som är en legend på Wall Street, och efter en synnerligen lyckas affär med Microsoftaktier får Jordan följa med Mark på en lyxlunch. Där tar Mark kokain och sätter sedan ribban för vad som kommer hända den kommande stunden - han beställer nämligen en lavin av Absolut Martinis av servitören Hector (José Ramón Rosario):

The blacklist

Avsnitt: Rassvet

Efter att ha varit försvunnen i flera år, dyker den ökände brottslingen Raymond "Red" Reddington, som är en av FBI:s mest eftersökta personer, plötsligt upp och erbjuder sig att hjälpa FBI att fånga andra kriminella på hans egen "blacklist", en lista med farliga brottslingar som inte är kända för myndigheterna.

Nebraska

Woody Grant (Bruce Dern) får för sig att han vunnit en miljon dollar genom ett reklamutskick, och han ger sig fasen på att han ska åka till Nebraska och hämta ut pengarna. Sonen David (Will Forte) får en dag nog av pappans försök att gå till Nebraska som är gott och väl 100 mil bort, så han hoppar in i bilen med Woody och åker iväg. En olycka gör att de båda stannar till i Woodys gamla hemstad Hawthorne, och där visar sig folk från sin värsta sida när Woody råkar berätta att han vunnit pengar. Alla vill ha sin del och hittar på alla möjliga historier om att Woody är skyldiga dem pengar.

Inventing Anna

Avsnitt: Friends in low places

Anna Delvey (Julia Garner) är en entreprenör av den större skalen. Eller snarare en bedragare av samma mått. Hon har i alla fall fått med sig folk att investera i ADF, Anna Delvey Foundation, och för att samla inspiration till den byggnad som ska vara kronan på verket så åker Anna och hennes närmaste till olika intressanta ställen på jordklotet. Ett av dessa ställen är Marocko, där Anna idésprutar kring hur deras spa-avdelning ska te sig:

På första sidan

Avsnitt: Marathon

På ett möte med tidningens överhuvud mrs Pynchon (Nancy Marchand) får Lou Grant (Ed Asner) och George Driscoll (Peter Hobbs) svart på vitt vad de bör och inte bör skriva om i tidningen den närmsta framtiden. Hon avslutar mötet med att berätta att de kanske kommer få besök av några snubbar från Sverige:

The hummingbird project

Genom att lägga en datakabel mellan Kansas och New York hoppas kusinerna Vincent Zaleski (Jesse Eisenberg) och Anton Zaleski (Alexander Skarsgård) tjäna millisekunder på dataöverföringen och därigenom kunna hantera aktiemarknadstransaktioner på ett effektivare sätt och på det sättet tjäna miljoner. I teorin är det lätt, men i praktiken innebär det att man måste borra sig igenom jordytan i en rak linje från Kansas till New York. För det behöver de en skicklig projektledare och 

Absolute power

Avsnitt: Crash and burn

Charles Prentiss (Stephen Fry) leder PR-firman Prentiss McCabe tillsammans med Martin McCabe (John Bird) och deras uppdrag är klart - ljug så mycket som möjligt om det behövs för att deras klienter ska se bra ut i strålkastarljuset. Det behövs den här morgonen då komikern Alan Broadman (Jason Barry) har misshandlat sin flickvän på IKEAs parkering. Charles sekreterare Cat (Sally Bretton) missade att vidarebefordra ett telefonsamtal från journalisten Julia Star och summan av det blev förstasidan på dagsblaskan med hårad rubriker om misshandeln.

Desperate housewives

Avsnitt: Come back to me

Lyxhustrun Gabrielle (Eva Longoria) är rejält upprörd. Hennes man Carlos (Ricardo Antonio Chavira) har gripits av polisen misstänkt för förskingring. Han har tvättat och gömt undan pengar för diverse skumma typer och nu tänker åklagaren beslagta Gabrielles och Carlos gemensamma tillgångar för att sätta press på honom. Gabrielle förklarar för Carlos advokat att många av sakerna i hemmet är hennes, prylar som hon har "kämpat" för att ha råd med. Bland annat en Kosta Boda-skål hon köpt när hon gjorde sitt första tidningsomslag som fotomodell.

Vita huset

Avsnitt: 20 hours in America, part 2

Börsen pekar lite neråt och det ser dåligt ut ekonomiskt. Den stora spiken i kistan för dagen var när USA:s största värdepappersfond gick i konkurs. President Bartlet (Martin Sheen) tittar skeptiskt på alla siffror och tv-apparatens rapporter om nedgången. Eftersom han har fått Nobelpriset i ekonomi kommer den fina repliken:

Reporter: "...the largest hedge fund in the U.S., annouced it was filing for bankruptcy."
Bartlet: "Yeah, it's a proud day for Alfred Nobel."

Vita huset

Avsnitt: 20 hours in America, part 1

Toby (Richard Schiff), Josh (Bradley Whitford) och Donna (Janel Moloney) har fastnat ute i ingenstans mitt på den amerikanska slätten efter att ha missat bussen från ett av presidentens valtal i en mindre stad. Josh ställer frågan om varför de sätter personnamn på olika ekonomiska lösningar som presidentens motståndares personal står bakom, exempelvis Milton Friedman economic plan. Han kommer fram till att det gör dem mer välvilliga och glada: