Familjepappan

Avsnitt: Tales of former sports glory

Peter Griffin, Cleveland Brown, Glenn Quagmire  och Joe Swanson sitter på puben "The drunken clam" och berättar sportminnen. Quagmire berättar då att han var tennisproffs vars karriär började på 70-talet och slutade 2001 med att två misslyckade servrar träffade två plan som kraschade in i ett par torn i New York. Hans historia påminner lite om en svensk tennisspelare och hans rival John McEnroe... Quagmire blir inbjuden att spela U.S. Open, först kallad U.S. Now Open där han möter en svensk tennisspelare vid namn Head Bansen och hans personlige kock:

Familjepappan

Avsnitt: Saturated fat guy

Efter att ha tittat på dokumentären Food kills, som beskriver hur det amerikanska folket äter sig själva till döds med hjälp av skräpmat, så rensar Lois bort all ohälsosam mat och godis i huset. Det får Peter att bli smått galen efter att få äta något ohälsosamt. När han mitt i natten åker till snabbköpet och sedan gör en varm macka i sin bil, en macka som andra män - som också tittat på Food kills och hamnat i samma situation hemmavid - gladeligen betalar stora pengar fär får Peter en idé. Han ska börja laga den sorts mat som han vill ha, och som andra män vill ha.

Familjepappan

Avsnitt: Pawtucket Pat

Brian Griffin får anställning på den lokala online-tidningen och efter att ha krämat ut några clickbait-artiklar råkar han snubbla över Pawtucket Pats dagbok, en dagbok som talar om att han stulit hans berömda recept på öl från de lokala urinvånarna och sedan dödat dem. Artikeln eldar upp folket i Quahog och det bildas två läger kring huruvida Pawtucket Pats staty på torget ska tas ner eller inte.

Brian är upprörd över att Peter vill ha kvar statyn, och Stewie eldar på när Brian säger att han mycket väl kan tänka sig att åka ner dit och slita ner statyn själv. 

Familjepappan

Avsnitt: The Giggity Wife

Det kommer på tal varför en av killarna har ett matbespisningskort från Harvard i sin plånbok och det berättas då om den underbara maten somfinns på universitetet, och att man får den gratis när man har ett sådant kort. Quagmire föreslår snabbt att de borde åka upp till Harvard, men Peter säger att de inte skulle ha någon chans att smälta in där - att de skulle bli som "a black guy in Sweden".

Familjepappan

Avsnitt: Ocean's three and a half

Peter och grabbarna har beslutat sig att skaffa fram mer pengar till Joe and Bonnie efter att de har fått barn. I ren Ocean's eleven-stil bryter de sig in Carters pengavalv, och det visar sig vara mer pengar där än vad de hade väntat sig.

Peter: "Wow, look at this place. It's more dough in here than in a Swedish bakery."
Svensk bagare: "Look at my doo, I'm covered in doo!"

Familjepappan

Avsnitt: Love blacktually

Brian råkar ut för kärlekstrubbel och deppar ner sig totalt och Stewie försöker muntra upp honom genom att ta med honom till Fjurg van der Ploeg's Swedish bakery. Där kommer en svensk bagare som inte riktigt gör sig förstådd när han försöker bjuda på varm paj...

Stewie: "I know what always make me feel better. Delicious sweets."
Bagare: "Halloo! Welcome to Fjurg's Backery. Would you like a hot piss of pee? It's on the hoose!"
Brian: "What?"

Familjepappan

Avsnitt: Fast times at Buddy Cianci Jr high

Brian har fått börja undervisa skolans gangstrar och mitt under en lektion kommer familjepappan Peter instormande i klassrummet. Han kommer i nån fluffperuk och morgonrock och tillhörande tofflor och är väldigt exalterad och utbrister till Brian:

Peter: "Jack! Twins! Swedish! My Place! Now!"

Familjepappan

Avsnitt: Baby not on board

Eftersom pappan i familjen fått ett plastkort som ger honom fri tillgång till bensin bestäms det att familjen ska ge sig ut på en lång bilfärd tillsammans. Eftersom de ska åka långt ska resan börja tidigt på morgonen. Lois kramar om lille Stewie och sätter in honom i bilen med följande ord:

Lois: "Oh I know you're tired, Stewie, but you can sleep all you want in the car."
Stewie: "Uuh, 6 a.m!? I shouldn't have stayed up and listened to Persian radio."
Radioröst: "Schee, that was Roxette with 'You've got the look'."

Familjepappan

Avsnitt: Believe it or not, Joe's walking on air

Rullstolsbundne Joe har fått en bentransplantation vilket resulterar i att han kan gå igen. För att ta igen alla år han har varit handikappad tar han med sina vänner på allt han gör. Nu kommer han in på baren med en mountainbike och Peter tror därför att han ska ta dem med ut på en cykeltur:

Peter: "Oh Joe, I don't know. I'm still chafed from that powerwalk. Both of my inner thighs look like those big cherry Swedish fish."

Familjepappan

Avsnitt: The tan aquatic with Steve Zissou

Stewie Griffin har legat sex timmar i ett solarium och blivit röd som en ketchupflaska. En tid senare har han återfått sin normala färg och flagat av all solbränna. Dessvärre hittar han en leverfläck på sin annars så vita kropp, och han blir helt tokig av oro. Hunden Brian följer med Stewie till läkaren som tittar på fläcken och konstaterar att den visserligen ser ofarlig ut, men att det är bäst att vänta på testresultaten som kommer om ett par veckor. Stewie lugnas inte av detta utan är fortfarande uppskruvad.