Hollywood

Esther (Janet Gaynor) drömmer om att göra succé i Hollywood. Efter en kväll på bion kommer hon hem och i salongen berättar hon att filmen var så bra, så bra. Hennes bittra faster Maddie (Clara Blandick) fäller då följande kommentar, apropå hennes intresse för film:

Flicka - Den bruna mustangen

Katy (Alison Lohman) är en tonårstjej som bor tillsammans med sin familj på en ranch i natursköna Wyoming. Skolan intresserar henne inte, men hon dagdrömmer om att ta över gården. Hennes pappa har helt andra planer för dottern. Han vill att hon ska avsluta high-school och börja på college. I köket på ranchen har familjen med mamma Nell (Maria Bello) och brorsan Howard (Ryan Kwanten) samlats och några till, Gus (Dallas Roberts) och Jack (Danny Pino). Jack snackar med Howard om vilken tjej han ska lägra i sommar och är riktigt grabbig:

De laglösa

I Northfield, Minnesota ska Cole Younger (David Carradine), Jesse James (James Keach) och deras kumpaner råna en bank. Cole står och väntar utanför banken på att rånet ska bli klart. Då kommer det fram en skäggprydd, välklädd svensk och försöker köpa hans häst. Dialogen är uppdelad på två, med en annan scen inne i banken i mitten:

Nybyggare: "Är den här hästen till salu?"
Cole: "No, he's not for sale. Just move on, squarehead."