Unbreakable Kimmy Schmidt

Avsnitt: Kimmy finds her mom!

Kimmy Schmidt (Ellie Kemper) kidnappades när hon var i de tidigare tonåren och tvingades bo i en källare under jord tillsammans med ett gäng andra kvinnor i tron om att det har släppts en atombomb ovanför dem och att deras räddare (den enda mannen i hushållet) tar hand om dem på allra bästa sätt. Sålunda är inte fallet och en dag så hittar polisen det hela och räddar tjejerna från deras fängelse. Kimmy tar det hela med ro och flyttar till New York där hon med en positiv livssyn får livet att gå vidare, cirka 15 år senare.

Simpsons

Avsnitt: The good, the sad and the drugly

Bart blir hals över huvud förälskad i flickan Jenny och hela världen ler mot honom. När han träffar på vaktmästaren Willy på skolgården berättar han det för Willy, som drar till med något som verkar som en lögn...

Boat trip

Jerry (Cuba Gooding Jr.) har blivit dumpad av sin flickvän och luras med på en kryssning av sin kompis Nick (Horatio Sanz). De råkar i luven med resesäljaren och blir på djävelskap inbokade på en gay-kryssning. När Nick upptäcker detta på båten så blir han desperat och skjuter iväg en ljusraket för att få hjälp att komma av båten. Raketen träffar en helikopter med svenskor som ska till solningstävling. Dagen därpå upptäcker båtens kapten livräddningsflotten och tar ombord tjejerna. Nick blir ju alldeles till sig och går fram till Inga (Victoria Silvstedt):

M*A*S*H

Avsnitt: Inga

Det kommer en svensk sjuksköterska på besök i lägret och Hawkeye (Alan Alda) är upphetsad över nyheten. BJ Hunnicut (Mike Farrell) och Charles Winchester (David Ogden Stiers) kommer in i duschtältet där Hawkeye står och skrubbar sig. Han berättar nyheten för dem:

8 simple rules

Avsnitt: Come and knock on our door

Paul (John Ritter) somnar på soffan och drömmer om hur hans barn lever i en tid som, om man tittar på kläderna, tycks vara på 70-talet men eftersom alla har åldrats borde detta vara i framtiden. Båda hans döttrar Bridget (Kaley Cuoco) och Kerry (Amy Davidson) bor då ihop med Pauls mardrömssvärson, Bridgets nuvarande pojkvän Kyle (Billy Aaron Brown). När Paul kommer till de hus där de tre bor tillsammans infinner sig även hans hustru Cate (Katey Sagal) på besök och slutligen också deras yngsta barn 13 årige sonen Rory (Martin Spanjers).

Varning Washington

I början av filmen så får vi se ett party för att samla ihop pengar till valkampanjen för en senatorskandidat, och på den så dyker plötsligt en färgad tjej upp som säger sig vara Inga from Sweeden. Zeke, äkta man och allt, som har ringt hennes partylinje blir utom sig och drar iväg med henne till ett privat rum för att få henne att försvinna därifrån.

Porky's hämnd

Alldeles i början av filmen så har grabbarna fått tag på en porrfilm som de tittar på i en av skolan lokaler. De ertappas av Beulah Balbricker (Nancy Parsons) och dras till rektorn Mr. Carter (Eric Christmas). Där lyckas de nästan komma undan med ursäkten att "det inte är porrfilm, det är konst":

Ombytta roller

Alldeles i början av filmen så blir Randolph Duke (Ralph Bellamy) upprörd av en artikel han läser i tidningen:

Randolph: "Wrong! Quite wrong. Untrue! They're giving this genetics fellow the Nobel prize. The man doesn't know the first thing about human nature!"