Smurfarna: Den försvunna byn

Även smurfar behöver lite egentid och en dos "treat yo'self" och de har den perfekta massören/massösen (röst av Bret Marnell) av dem alla: en tusenfoting:

Tusenfoting: "Hmm. Shiatsu or Swedish. Probably Swedish."

Nash Bridges

Avsnitt: Split Decision

Nash Bridges pappa Nick (James Gammon) är nästan pank och vill inte vara en börda för sin son, så han bestämmer sig för att flytta in på ett ålderdomshem för de lite mer välbeställda. Inom kort hittar han sin dam, en smått bekant tant som har rejält med miljoner. Men innan dess hinner han beställa en omgång massage från en yppig blond tjej som säger följande på väg till massagebänken:

Massös: "Today, I have you for a whole hour for a Swedish massage."
Nick: "Ooh..."

Come fly with me

Avsnitt: Episode 4

Penny (David Walliams) har fått reda på att prinsessan Anne ska flyga med en av flygbolagets flighter den kommande veckan, och är naturligtvis eld och lågor över detta. Hon berättar för tv-kameran om hennes jobb i förstaklass-avdelningen på flygbolaget Great British Air: 

Cybill

Avsnitt: Wedding bell blues

Den alltför ofta spritpimplande MaryAnns (Christine Baranski) hemske ex-make ska gifta sig och det är Cybill (Cybil Shepherd) som får reda på det först. Cybill ser inte fram emot att behöva berätta det för MaryAnn och förväntar sig ett utbrott i storlek med Vattnajökull. Dock tar det en helt annan vändning då Maryann snarare tar det väldigt bra. Kanske lite för bra...

Cybill

Avsnitt: In her dreams

Cybill (Cybill Shepard) har fått kicken från tv-shown Lifeforms, och är riktigt nere. Speciellt som hon varje natt drömmer om att hon vinner pris efter pris för sina skådespelarinsatser. Hennes väninna Maryann (Christine Baranski) tröstar henne dock som alltid och föreslår en lösning på Cybills nedstämdhet:

Maryann: "Darling, you need to pamper yourself. A nice steambath, a facial and then a rub-down from a some glistening Swede with no bodyhair. Hey, we'll do it today!"

Skål

Avsnitt: Go make

Frasier (Kelsey Grammer) och Lilith (Bebe Neuwirth) ska åka till ett spa över helgen och bara njuta, och Frasier berättar här för Cliff (John Ratzenberger) och Norm (George Wendt) vad det finns för härliga saker att göra:

Knight rider

Avsnitt: Deadly Maneuvers

Michael Knight (Michael Hasselhoff) blir inblandad i mystiska händelser på en armébas då han ger en ung kvinnlig löjtnant, Robin Ladd (Devon Ericson), lift dit. Det visar sig att hennes far, översten, har dött i en trafikolycka och ska strax begravas. När Robin börjar undersöka hur olyckan gått till inser både hon och Michael att olyckan inte kan ha gått till på det sättet som utredarna från armén menar. För att gräva lite mer klär Michael ut sig till en godisförsäljare och ger sig in på armébasen. De första personerna har träffar är millitärpoliser.

Doctor Detroit

Nördige och tafatte collegeprofessorn Clifford Skridlow (Dan Aykroyd) blir lurad att ta hand om några glädjeflickor över en helg då deras vanliga hallick måste bort från stan ett tag. Clifford, som inte vet så mycket om den vanliga världen utanför skolan, förstår till en början inte riktigt vad tjejerna arbetar med, men när han väl gör det börjar han drömma mardrömmar om hela arrangemanget. I en sådan dröm kommer följande konversation upp:

Smekmånad på tre

Nicholas Ardens (James Garner) förra fru, Ellen (Doris Day), har varit saknad efter en flygolycka fem år tidigare. För att kunna gifta om sig, måste han få sin första fru dödförklarad. Så sker och han gifter sig med Bianca (Polly Bergen). Vad Nicky inte vet, är att samma dag stiger hans försvunna hustru iland, räddad av en ubåtsbesättning från sitt liv på en öde ö. När Ellen plötsligt dyker upp gäller det för Nicky att så snart som möjligt berätta för sin nya fru att hans gamla återvänt. Naturligtvis blir det inte så snart som Ellen och Nickys mamma Grace (Thelma Ritter) tänkt sig.

Myra Breckinridge

Myron Breckinridge (Rex Reed) ger sig av till Europa och genomgår där en könsoperation och återvänder till Amerika som den sexiga, manshatande Myra (Raquel Welch). Hon beger sig till sin farbror Buck Loners filmstudio där hon presenterar sig som Myrons änka och tar anställning som lärare där. Under den kommande tiden ömsom förför hon ömsom trycker hon ner männen i hennes närhet på ett pseudo-shizofrent sätt. Hennes farbror försöker på ena eller andra sättet att klämma åt Myra som lögnare eftersom han misstänker att hon är ute efter hans förmögenhet.