Loudermilk

Avsnitt: A girl in trouble is a temporary thing

Sam Loudermilk (Ron Livingston) är inte världens trevligaste person, kanske för att han har ett förflutet som missbrukare, eller bara för att han inte bryr sig så mycket om vad folk tycker och tänker. Han är dessutom ledare för en självhjälpsgrupp som brukar mötas i en kyrka i kvarteret. Nu har det dock inkommit lite klagomål på hur han leder dessa möten och fader Michael (Eric Keenleyside) tar upp detta med Sam efter ett av mötena.

The ranch

Avsnitt: Ain't goin' down ('til the sun comes up)

Beau Bennett (Sam Elliott) har råkat ut för en hjärtattack, vilket ger en tankeställare till hela familjen. När de samlas i hemmet och välkomnar Beau hem efter sjukhusvistelsen anklagar sonen Colt (Ashton Kutcher) sin mamma för att ha varit den som orsakade hjärtattacken. Detta eftersom hon hade varit hemma hos Beau samma dag och tjatat på honom om en massa saker som Beau egentligen inte kunde göra något åt. Mamma Maggie (Debra Winger) tar naturligtvis illa upp och stormar därifrån.

30 rock

Avsnitt: The moms

Under en konversation med sin mamma upptäcker Liz Lemon (Tina Fey) att hennes mamma haft en relation med astronauten Buzz Aldrin när hon var yngre, vilket sätter igång tänkandet hos Liz. Hon ältar detta faktum så mycket att hon söker upp Buzz och frågar henne om han kommer ihåg mamma Margaret (Anita Gillette) och det gör han absolut. Liz frågar hur det hade kunnat vara, och Buzz svarar ärligt:

Nip/Tuck

Avsnitt: Kiki

Matt McNamara (John Hensley) har, genom ödets alla nycker, fått reda på att den kvinna han älskade över allt annat på jorden och som har lämnat honom, är en manlig transsexuell som genomgått en könsoperation. Detta gör honom väldigt arg inombords och går till en bar för transsexuella för att ragga upp någon där, och sedan släppa ut sin ilska medelst påpuckling. Vid baren beställer han något för att smälta in:

Matt: "Uh, can I get a Absolut martini straight up?"

Skål

Avsnitt: I call your name

Cliff Clavin (John Ratzenberger) har sett en annan posttjänsteman stjäla ett parfymprov från en tidskrift och efter lite eftertänksamhet och diskuterade på baren där Sam (Ted Danson) och de andra (alltid) befinner sig bestämmer sig Clavin för att skvallra. Han ringer till postkontoret och ber att få bli kopplad till högsta hönset där. När han får svar i luren förställer han sin röst och får en svensk accent, en accent som kommer på tal en stund senare:

När Finbar försvann

Danny (Luke Griffin) och Finbar (Jonathan Rhys Meyers) är bästa vänner i en stad som inte har mycket till historia och inte mycket till framtid. När Finbar får chansen att spela fotboll i en högre liga tar han den, men återvänder ganska snart med ursäkten att de andra i laget var kompletta idioter. Med arbetslöshet och depression i staden såväl som i Dannys och Finbar liv leder en sen kväll fram till att Finbar balanserar på en betongbalk över motorvägen som dundrar förbi. Ena stunden är han där, i nästa är han borta.

Simpsons

Avsnitt: Barting over

Bart flyttar hemifrån och till ett ganska farligt kvarter. Han hittar en övergiven lägenhet i ett stort hus där ytterväggen täcks av en stor reklamplansch för en alkoholhaltig dryck som heter Absolut Krusty.

Kärleken checkar in

Då hotellstäderskan Marisa Ventura (Jennifer Lopez) övertalas av sin kollega att prova en hotellkunds kläder bara för att hon har chansen att ha på sig något som kostar mer än vad de båda tjänar på en månad blir det lurigt. Senatorskandidaten Chris Marshall (Ralph Fiennes) råkar komma in och får se Marisa och faller pladask för henne och enligt devisen "han man sagt A får man säga B" får nu Marisa spela rollen som välborgad överklasskvinna ett tag. På direkten tar de båda en promenad med Marias son Ty (Tyler Posey).

Fastlane

Avsnitt: Ryde or die

Van Ray (Peter Facinelli) och Deaqon LaVelle Hayes (Bill Bellamy) vill komma åt en knarklangare och kläcker idéen att de ska starta en jättehipp klubb för att få respekt inom den världen och genom det locka fram langaren. Billie (Tiffani Thiessen) är lite skeptisk till projektet först men ger dem fria händer.

Speed 2 - Cruise control

I den här ganska tama uppföljaren så finns det en scen där Alex (Jason Patric) blir instängd i ett rum som på grund av en handgrant börjar explodera lite här och var. I eldhavet så finns det en bar och på baren står det en svensk produkt - en flaska Absolut Vodka.