Få uppdateringar?

Testbild i väntan på en innehållsrelaterad bild

Tycker du att det är dåligt med uppdateringar på AllaTalarSvenska.se, att det händer för lite på sidan?

Well, då är du inte ensam. Jag själv är den största kritikern till det hela, att det inte sker så mycket här, men jag har fått acceptera att det är så. Jag har nämligen börjat studera och studierna tar mycket tid från mitt tv- och bio-tittande. Men jag försöker att verka av lite tv-serie-avsnitt och biofilmer allt som oftast och lovar att fortsätta uppdatera sidan, men hinner nog inte satsa så mycket fritid som jag hade tänkt mig.

Å andra sidan pluggar jag webbutveckling, så med lite tur kommer sidan att explodera i funktioner och pryttlar, widgets och gadgets, whatsnots and updowns och allt vad det heter. Har du förslag på vad du skulle vilja se på sidan så skicka gärna in ett förslag till mig så får vi se ifall jag kan fixa det.

// Adam

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.