Bild från filmen Kingsman: The Golden Circle

Kingsman: The Golden Circle

När världen står inför en ny utmaning av apokalyptiska proportioner är det än en gång upp till Eggsy (Taron Egerton) att rädda den. Men Eggsy har numera ett privatliv, i form av flickvännen Tilde (Hanna Alström), som är prinsessa av Sverige. Mellan alla uppdrag som Eggsy är ute på så behöver han även lägga lite tid på att träffa hennes föräldrar för första gången, och han behöver även lägga all energi på att väga upp förhållandet med det som en hemlig agent ibland måste utsätta sig för (som till exempel att förföra snygga tjejer på Glastonbury-festivalen).

Filmen går ännu på bio så mer ingående rapport fås när DVDn släpps, men både Tilde och Eggsy pratar svenska ("Det här är jättegott!") och det är många bilder från det svenska slottet så vi får lov att återkomma till den här. De bilder som jag har lyckats få tag på är skärmdumpar från följande trailer som visar första mötet mellan Eggsy och Tildes föräldrar, det vill säga kungaparet av Sverige, som spelas av Björn Granath (hans sista roll innan han gick bort) samt Lena Endre.

 

Bilderna nedan kommer från trailern ovan, och är från scenen på det svenska slottet där Eggsy möter sin flickväns föräldrar för första gången.

Affisch för filmen Kingsman: The Golden Circle

Adam Evertsson

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.