Babylon 5: Legend of the Rangers

En mystisk och okänd fiende har börjat dyka upp i universum och skjuter ner det ena stora skeppet efter det andra. Kapten David Martel (Dylan Neal) på skeppet Liandra råkar hamna i trubbel med den okända fienden. För att försöka nå gåtans lösning pratar han med G'kar (Andreas Katsulas) om hur fienden hade attackerat Liandra eftersom de taktiska manövrarna inte stämmer med hur de tidigare gjort.

Babylon 5

Avsnitt: Walkabout

G'Kar (Andreas Katsulas) besök av Na'Kal (Robin Sachs) ombord på sitt rymdskepp. De slår sig ned vid bordet där Na'Kal hugger in på vad som bjuds. Han blir exalterad över att se sin hemvärlds nationalrätt, breen, stå serverad på bordet,men G'Kar får rätta honom och berättar en intressant historia kring maträtten:

Babylon 5: Thirdspace

Besättningen på Babylon 5 stöter på en gammal farkost som svävar omkring i universum och de är förstås nyfikna på vad det är. Utskickad från jorden kommer Elizabeth Trent (Shari Belafonte) som också är intresserad av farkosten och hon är först med att inse vad det är för något - en slags hypersfär som gör det möjligt att flytta sig från ett ställe till ett annat på bara några sekunder i stället för många långa år. Hon förklarar sin upptäckt för sin kollega och slår fast att Nobelpriset fortfarande existerar efter år 2258: