Dharma & Greg

Avsnitt: Used karma

Dharma (Jenna Elfman) är i behov av en ny bil och Greg (Thomas Gibson) gör sitt bästa för att hitta en bil som hon verkligen kan ha nytta av, inte bara ha kul med. Greg är ju den vettige av de tu och han läser på ordentligt. I en tidning hittar han lite olika bilar och han diskuterar med sin vän Pete en sportbils för- och nackdelar. Han kommer fram till följande:

Greg: "You know, I wouldn't mind something a little sportier for myself, but Dharma definately needs something safe and boxy and... Swedish!"

Dharma & Greg

Avsnitt: The paper hat anniversary

Det har dragit ihop sig till bröllopsdag för Dharma (Jenna Elfman) och Greg (Thomas Gibson) och dagen innan råkar de in i ett rejält gräl. Greg råkar säga att Dharma ibland kan vara lite flimsig, och Dharma kontrar med att nästa dag anklaga Greg för att vara gubbstruttig. Greg svarar då med att köra av den stora fina motorvägen de kör på och ta en grusväg vid sidan om för att visa att han inte är någon gubbstrutt. Summan av denna oplanerade tur i naturen blir att deras Saab går sönder och de tvingas gå till närmsta bebodda ställe.

Dharma & Greg

Avsnitt: Previously on Dharma & Greg

I det här avsnittet får vi se hur Dharma (Jenna Elfman) och Greg (Thomas Gibson) hade det innan de blev tillsammans. Dharma lever tillsammans i något slags halv-existensiellt förhållande med Gunther (Todd Stashwick) som är livrädd för att acceptera att han är i något slags förhållande eftersom han anser att förlovningar och giftemål är övermaktens sätt att binda folk. Dharma är med på noterna, men då hon föreslår att de två ska äta söndagsbrunch med Dharmas föräldrar slår Gunther till bromsarna:

Dharma & Greg

Avsnitt: The box

Larry (Alan Rachins) har köpt en poncho till Abby (Mimi Kennedy) och det faller inte i så god jord, så Larry bestämmer sig för att köpa något annat, något bättre och finare. Han tar hjälp utav Kitty (Susan Sullivan) som är självutnämnd expert på shopping. Hon bevisar detta genom följande uttryck:

Kitty: "You did the right thing coming to me, Larry. Just between us - if there were a Nobel prize for shopping, Kitty Montgomery would know where to buy it!"

Dharma & Greg

Avsnitt: Old yeller

Dharma (Jenna Elfman) ska skaffa sig en egen bil så hon slipper låna Gregs (Thomas Gibson) bil hela tiden. Hon och Greg åker och tittar på nya bilar hos bilhandlarna, men det hela slutar med att hon köper en gammal gul skolbuss på en kommunal auktion. Greg tror inte sina ögon, men inser att det inte är mycket han kan göra. När Gregs mamma ska ha en tillställning i en stor konstnärs ära tar Dharma & Greg bussen dit, mest för att se hur Kitty (Susan Sullivan) ska reagera. Men innan de går in på festen pysslar de med något annat i bussen, som de pratar om alldeles därpå:

Dharma & Greg

Avsnitt: Everybody must get stones

Dharma (Jenna Elfman) och Greg (Thomas Gibson) följer med Dharmas föräldrar till en kursgård ute i skogen där det ges kurser i hur man förädlar sitt förhållande med sin partner, lär sig förstå varandra bättre och så vidare. Gregs föräldrar följer också med, samt Pete (Joel Murray) och Jane (Shae D'lyn). Pete och Jane, som precis har gift sig, grälar ständigt men lyckas ändå få fulla poäng i varje övning de är med i. Dharma och Greg som är mer harmoniska visar sig få dåliga betyg i varenda övning.

Dharma & Greg

Avsnitt: Looking for the Goodbars

Dharma (Jenna Elfman) och Greg (Thomas Gibson) råkar få ett par biljetter över till en Aerosmithkonsert då deras vänner Pete (Joel Murray) och Jane (Shae D'lyn) inte kan gå. Efter en rundringning till alla som står i deras adressbok upptäcker de att de inte har några andra vänner än Pete och Jane. De bestämmer sig för att hitta nya vänner och försöker göra detta genom att gå på museum och få kontakt där. De har precis lyckats skrämma bort ett tyskt par och diskussionen fortsätter sedan som följer: