Testbild i väntan på en innehållsrelaterad bild

Dharma & Greg

Avsnitt: The paper hat anniversary

Det har dragit ihop sig till bröllopsdag för Dharma (Jenna Elfman) och Greg (Thomas Gibson) och dagen innan råkar de in i ett rejält gräl. Greg råkar säga att Dharma ibland kan vara lite flimsig, och Dharma kontrar med att nästa dag anklaga Greg för att vara gubbstruttig. Greg svarar då med att köra av den stora fina motorvägen de kör på och ta en grusväg vid sidan om för att visa att han inte är någon gubbstrutt. Summan av denna oplanerade tur i naturen blir att deras Saab går sönder och de tvingas gå till närmsta bebodda ställe. Det visar sig vara en tillfälligt stängd restaurang, och eftersom Greg fortfarande är sur för att han blev kallad gubbstrutt slår han sönder ett fönster och tar sig in för att låna telefonen. När de står där inne kommer en polis och undrar vad som är på gång och då är det bara för Dharma och Greg att löpa linan ut och säga att de driver stället. Polisen slår sig ned och beställer lite mat och inom kort är det fullt med folk. Greg har dock hunnit ringa en bärgningsbil när han trodde att de bara skulle servera polisen lite mat och sedan bli av med honom. Bärningskillen Alvin (Kivi Rogers) kommer in och undrar ifall det är någon som har ringt efter honom, men Greg kan ju inte säga något. Polisen Burke (Randy Eglesby) ser dock en chans med Alvins uppdykande:

Burke: "Alvin. Could you do me a favour? There's an abandoned black Saab about 10 miles up the road. Could you tow it over to the inpound lot in Greenly?"

Audio file

Affisch för tv-serien Dharma & Greg

Adam Evertsson

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.