American dad

Avsnitt: Morning mimosa

Francine har efter ett bråk med Steve börjat ignorera Steve, för att lära honom en läxa. Därför blir Steve tvingad att lära sig laga mat själv, och har efter ett tag börjat spela in en egen matlagningsshow på Youtube som heter Orphan Chef. Francine och fisken Klaus tittar på ett avsnitt och Francine blir aningen upprörd...

Vad sker på Alla Talar Svenska?

"Händer det nåt, egentligen?"

Ja, det kanske du som besökare frågar dig när du kommer hit. Senaste inlägget är från i somras, och där det brukar komma minst ett inlägg i veckan händer det inte så mycket för stunden. 

Det händer dock en massa saker, men inte som syns. Jag som ligger bakom Alla Talar Svenskas webbplats håller på och går över till en nyare plattform (och en aningen uppdaterad design - men inte mycket) och det är en hel del som behöver falla på plats. Därav det lilla uppehållet i publiceringen av inlägg här. 

Alla Talar Svenska på YouTube

Det är ganska exakt 15 år sedan jag startade Alla Talar Svenska (eller SviF - Sverige i Filmerna som den kallades då) och började rapportera om Sveriges närvaro i filmer och tv-serier genom historien.

Mycket har hänt på nätet sedan dess och YouTube har sedan dess lansering 2005 blivit en institution som många ser som sin dagliga dos av underhållning. Jag har börjat dra mitt strå till YouTube-stacken. Idag laddade jag upp min första svensk-relaterade video på YouTube, i Alla Talar Svenskas kanal där.