I maffians mitt

Avsnitt: Episode #1.1

Alex Godman (James Norton) driver en fondbyrå där han placerar pengar åt sina kunder och tar provision på vinsterna. Det går ganska bra. Boris Godman (David Dencik) är Alex farbror och har vänner i Israel som han vill att Alex firma ska ta under sina vingar. Alex anser att hans firma är alldeles för liten, men någonstans i bakhuvudet så är han nog medveten om att Boris vänner inte har rent mjöl i påsen. Konversationen mellan Boris och Alex låter så här:

Animalympics

Djuren ställer till med sina egna olympiska spel - Animalympics - och i ett av segmenten blir Bjorn Freeborg (röst av Michael Fremer) intervjuad av Brenda Springer (röst av Gilda Radner). Även om Sverige eller den riktiga regissörens namn nämns så är kopplingen till Ingmar Bergman och filmen "Det sjunde inseglet" så klockrena så det platsar för en rapport här på sajten:

Funny people

Komikern George Simmons (Adam Sandler) drabbas av en dödlig sjukdom och ställd inför detta inser han att han egentligen inte har några vänner. Under sitt sista levnadsår vill han få uppleva riktig vänskap och utföra en god handling. Han tar därför en yngre, kämpande komiker under sina vingars beskydd och låter honom bli hans personliga assistent. Assistenten Ira (Seth Rogen) sitter med när George går till doktorn, Lars (Torsten Voges), en doktor med långt blont hår och kraftig accent:

Chuck

Avsnitt: Chuck versus the three words

Chuck Bartowski (Zachary Levi) är spion, ofrivillig sådan, men ändå en spion. Han delar lägenhet med kompisen Morgan (Joshua Gomez) som för tillfället är singel, och när en gammal spionkompis, Carina (Mini Anden), till Chuck dyker upp igen blir han naturligtvis störtförälskad i henne (precis som förra gången det skedde). Carina dyker upp på jobbet i datorbutiken som Morgan och Chuck jobbar i, och Morgan berättar för de andra killarna, Lester Patel (Vik Sahay) och Jeff Barnes (Scott Krinsky), i butiken om Carina:

Magnum

Avsnitt: The ugliest dog in Hawaii

När Gloria Marstons (Kathleen Nolan) hund nära nog blir kidnappad kontaktas Higgins (John Hillerman) som i sin tur frågar Magnum ifall han kan skydda hunden. Magnum är inte alls pigg på att ta sig an fallet, men då Higgins och Gloria är vänner sedan gammalt har Higgins redan lovat bort Magnum. Magnum vägrar fortfarande och då Higgins förklarar att det skulle vara en personlig tjänst för honom ser Magnum en chans att få komma åt tennisbanan i närheten, som är helt upptagen för tillfället.

Psych

Avsnitt: Game Set... Muuurder?

Shawn Spencer (James Roday) är väldigt observant, och låtsas vara ett medium, för att hjälpa till att lösa brott. Han hänger ofta på polisstationen där han snappar upp information och låtsas sedan "genom sin synska förmåga" uppfatta dessa detaljer, ofta med spelade gissningar, så det ska verka som om han "ser" informationen vartefter. En tennisspelare har försvunnit och Shawn babblar på och mitt uppe i det säger han följande:

Shawn: "A tennisplayer is missing... Bjorn Borg is missing!"

Kalla spår

Avsnitt: Superstar

Det aktuella fallet utspelar sig 1973 och handlar om tjejen Andi (Alicia Ziegler) som mördas efter en tennismatch mot Fritz (Erik Eidem). Matchen var en "battle of the sexes" och Andi vann. När de tränar mot varandra går Andis racket sönder och hon går för att byta ut det. Fritz följer efter och ger henne en handduk, som senare visade sig vara förgiftad, och följande sägs dem emellan:

Fritz: "You sweat a lot for a girl."
Andi: "Borg sweats a lot."
Fritz: "Is that what the headband's about?"

That '70s show

Avsnitt: Sheer heart attack

Jackie (Mila Kunis), Randy (Josh Meyers) och Donna (Laura Prepon) sitter i husets källare och pratar när Fez (Wilmer Valderrama) kommer in genom dörren. Han har lite nyheter och då låter det så här:

Fez: "Oh good. You're all here. I have some big news to tell you."
Randy: "Unless it's that you're gay, I don't wanna hear it."
Jackie: "Shut up, Bjorn Borg! Well Fez, what is it?"

Gilmore Girls

Avsnitt: New and improved Lorelai

Rory (Alexis Bleidl) har bestämt sig för att inte åka tillbaks till Yale efter sommarlovet utan vill ta en time-out från skolan. Mamma Lorelai (Lauren Graham) blir naturligtvis inte glad, men Rorys beslut står fast. När Yale-kompisen Paris (Liza Weil) får reda på att Rory inte ska komma tillbaks till skolan blir hon totalt upprörd och beger sig hem till Lorelais hus för att övertala dem om att Rory måste komma tillbaks till skolan. Gör Paris detta för att hon är en god kompis, eller... det är väl snarare följande som gäller:

Kicking & screaming

Phil Westons (Will Ferrell) tävlingsinriktade pappa Buck (Robert Duvall) kickar sin egen sonson ur fotbollslaget. Phil tvingas mer eller mindre ta över som tränare i sonens nya, riktigt usla lag - som direkt förstås får storstryk av farfars lag. I en scen har hjälptränaren Mike Ditka (Mike Ditka) spårat upp två italienska grabbar, med extrem talang... När Phil och Mike ska övertyga pojkarnas farbror om att de ska gå med i laget lockar Phil med att om killarna umgås med andra killar som pratar engelska kommer de att lära sig engelska mycket snabbare: