Vänner

Avsnitt: The one where Nana dies twice

Ross (David Schwimmer) och Monicas (Courteney Cox) farmor dör och alla blir naturligtvis ledsna. Deras pappa Jack (Elliott Gould) och Monica sitter och pratar om vilken kista de ska ha och då kommer följande diskussion upp:

Simma lugnt, Larry

Avsnitt: Opening night

Larry David (spelad av just Larry David) har fått rollen som Max Bialystock i Mel Brooks musikal The Producers. Anledningen till att just han fick rollen är för att Brooks är väldigt trött på musikalen och vill att den ska floppa. Därför ger han huvudrollen till Larry som är en katastrof i det mesta han gör. Längs med Larry i sin roll som Max finns Leo Bloom som spelas av David Schwimmer och Ulla som spelas av Cady Huffman.

Vänner

Avsnitt: The one with all the poker

Killarna upptäcker att tjejerna aldrig spelat poker och ser till att det blir en helkväll med pokerspel. Rachel (Jennifer Aniston) och de andra tjejerna förlorar stort och måste ge en hel del av sina pengar till killarna. Rachel försöker sig på sarkasm mot Ross (David Schwimmer), men Chandler (Matthew Perry) är inte sen på att ge svar:

Vänner

Avsnitt: The one with Joey's new brain

Monica (Courteney Cox) och Chandler (Matthew Perry) har upptäckt att Ross (David Schwimmer) planerar en säckpipekonsert till deras bröllop, på grund av Chandlers skotska rötter. Eftersom Ross inte förstår deras antydningar om att säckpipan är oönskad tvingas Monica ta till klarspråk:

Monica: "But you know - Chandler is also half-Swedish. You know what the Swedish people are famous for? Sitting down and being quiet."