Terror train

I denna mediokra nyinspelning av På andra sidan bron så kutar Jacques Kristoff (Jean-Claude Van Damme) omkring på ett kapat tåg där det kryllar av terrorister och kemiska stridsmedel. Som tur är så räddar Angus (Binky van Bilderbeek) filmen genom att ha på sig en stilig T-shirt med märket Husqvarna på ryggen.

xXx

När Xander Cage (Vin Diesel) är på sprängarstråt i den här actionpackade rullen så sätter han en sprängladdning på några motorcyklar som tillhör de dumma grabbarna. Xander tar en motorcykel och sticker iväg och när näste man till rakning kommer fram, hoppar upp och drar iväg på motorcykeln så zommar kameran in märket på cykeln och det visar sig vara inget mindre än Husqvarna, något som verkligen syns.

Fear and loathing in Las Vegas

Raoul Duke (Johnny Depp) är skickad till Las Vegas för att göra en reportage om Mint 400, en galen motorcykeltävling. Med i bilen har han sin självutnämnda advokat Dr. Gonzo (Benicio Del Toro) och hela bakluckan full med droger och sprit. De båda testar dessa utan tvekan och de blir höga som hus. När de kommer fram till hotellet och har kommit upp på rummet så kommer Lacerda (Craig Bierko) som är den inhyrda fotografen.

Små soldater

Efter att ha försökt ta kål på alla onda småsoldater på allehanda fiffiga sätt så inser Christy Fimple (Kirsten Dunst) att det enda och bästa sättet att ta kål på dem är att köra över dem med en Husqvarna åkgräsklippare. Hon kör som en gud och mosar ner åtminstone 99 procent av de onda små kräken.