Kingsman: The Secret Service

Den ondskefulle Valentine (Samuel L. Jackson) har kommit på ett sinnrikt sätt att ta över världen, som går ut på att dela ut gratis SIM-kort till folks telefoner så att de kan ringa gratis. Sagda SIM-kort kommer på en given signal att börja sända ut en radiovåg som får folk att börja slåss mot varandra. Allt detta sker medan en liten klick människor - de som har råd - kan sitta lugnt och titta på. Men för att alla ska få de här SIM-korten så behöver ju Valentine få ut dem i världens alla länder, utan att stöta på patrull när det kommer till undersökningar. lagar och annat.

The informant!

Mark Whitacre (Matt Damon) ger lite information till FBI och då de får nys om den informationens vikt så vill de har mer. Eftersom informationen Whitacre sitter inne med handlar om företaget ADM, som Whitacre själv jobbar för, gäller det ju att maskera all FBI-kopplad aktivitet så ingen misstänker något. Och det är precis det som Whitacre gör när hans två chefer befinner sig på hans kontor och FBI-agenten Shepard (Scott Bacula) ringer till Whitacre:

Arkiv X

Avsnitt: Two fathers

Mulder (David Duchovny) och Scully (Gillian Anderson) är en stor konspiration på spåren, en konspiration som har pågått i femtio år ända sedan kraschen i Roswell. Den går ut på att den amerikanska regeringen håller på och korsar människor med utomjordingar för att få fram en människoliknande hybrid som är motståndskraftig till en sjukdom som elaka utomjordingar vill smitta ner oss människor med för att ta över jorden. Scully har hittat bevis för att Cancer Man (William B. Davis) är inblandad i dessa operationer och att de har lyckats få fram en lyckad hybrid, Cassandra.