Sons of Anarchy

Avsnitt: Fruit for the crows

På klubben sitter Clarence 'Clay' Morrow (Ron Perlman) bakom sitt skrivbord. I flera scener kan man också se vad som hänger på väggen bakom honom - en hälsning från en broderklubb från Sverige!

Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Johnny Blaze (Nicholas Cage), som är besatt av en demon som förvandlar honom till Ghost Rider då och då, har flytt till Rumänien där hans väg korsas av legosoldaterna Ray Carrigan (Johnny Whitworth) och hans muskelberg till kompanjon, Grannik (Spencer Wilding). De två är på jakt efter Nadya (Violante Placido) och hennes son Danny (Fergus Riordan). Precis innan Ray och Grannik får stifta bekantskap med Johnny Blaze för första gången fångar de Danny efter en stunds jakt, men behöver ett fordon, och lyckligtvis finns ett sådant i närheten.

Kalla fötter

Avsnitt: Säsong 3 avsnitt 2

Det är dags för David (Robert Bathurst) att fylla 40 och han har lite ångest. Adam (James Nesbitt) hjälper (inte) till genom att läsa ett test i en tidning för honom där det går ut på att man ska ha haft så skoj som möjligt i livet. Det är väl onödigt att säga att David i stort sett inte har gjort något av det som tidningen tycker ha varit viktigt. Men på en punkt, om han någonsin ägt en motorcykel, kan han faktiskt svara ja. Han har ägt en gammal Triumph, och deras dialog fortsätter så här:

xXx

När Xander Cage (Vin Diesel) är på sprängarstråt i den här actionpackade rullen så sätter han en sprängladdning på några motorcyklar som tillhör de dumma grabbarna. Xander tar en motorcykel och sticker iväg och när näste man till rakning kommer fram, hoppar upp och drar iväg på motorcykeln så zommar kameran in märket på cykeln och det visar sig vara inget mindre än Husqvarna, något som verkligen syns.

Fear and loathing in Las Vegas

Raoul Duke (Johnny Depp) är skickad till Las Vegas för att göra en reportage om Mint 400, en galen motorcykeltävling. Med i bilen har han sin självutnämnda advokat Dr. Gonzo (Benicio Del Toro) och hela bakluckan full med droger och sprit. De båda testar dessa utan tvekan och de blir höga som hus. När de kommer fram till hotellet och har kommit upp på rummet så kommer Lacerda (Craig Bierko) som är den inhyrda fotografen.