Avengers: Age of Ultron

Hela superhjältegänget är samlat på en fest i Stark Tower, och det blir plötsligt lite vänskapligt käbbel, en slags snoppmätartävling mellan Tony Stark (Robert Downey Jr.) och Thor (Chris Hemsworth), gällande deras flickvänner. James "Rhodey" Rhodes (Don Cheadle) och Maria Hill (Cobie Smulders) tvingas se på den aningen testosteronfyllda tävlingen:

A scanner darkly

Hemma hos Bob Arctor (Keanu Reeves) sitter James Barris (Robert Downey Jr.) och Ernie Luckman (Woody Harrelson) och tar det extremt lugnt. Mest för att de bara lökar, men också för att de röker på ordentligt och tar tunga droger. Medan Bob tittar på James och Ernie och ser hur de förvandlas till stora insekter hör man Ernie berätta en historia där man kan höra följande:

Only you

I den här härliga kärlekskomedin med alla ingredienser finns även en specialingrediens med - nämligen Kjell Lönnå! Jajemen, allas vår körsångsledare Kjell går förbi i en scen i den här helamerikanska filmen. Ryktet gör gällande att Kjell Lönnå med familj var helt sonika på semester och sprang där på sin vän Sven Nykvist. Snipp snapp snorum så fick Kjell & Co komma ut från en restaurang i samma ögonblick som två utav filmens huvudrollsinnehavare (Marisa Tomei och Bonnie Hunt) anländer i en taxi till samma ställe.