Before midnight

Äkta makarna Jesse (Ethan Hawke) och Celine (Julie Delpy) är på semester på de grekiska öarna och när de får en kväll för sig själva, med en barnvaktt som ser efter deras små döttrar, så börjar allt bra, men så hamnar en mening lite på snedden och plötsligt så blir tonen mer och mer elak mellan dem och plötsligt så flyter det upp allt möjlig skit till ytan som luftas i diskussionen:

River

Avsnitt: Episode 1

Jackie 'Stevie' Stevenson (Nicola Walker) och John River (Stellan Skarsgård) är poliser och jobbar ihop. De har precis plockat upp en påse med hamburgerkäk från den lokala drive-thrun och sitter i bilen och käkar. De pratar om allt möjligt, högt och lågt och kommer in på ämnet semester:

Hotel very welcome

Josh (Ricky Champ) och Adam (Gareth Llewelyn) är på semester i Thailand. När de är ute och vandrar i djungeln stöter de på tre tjejer som sitter på stenarna intill ett vattenfall. Josh börjar stöta på dem på direkten:

Josh: "Eh ladies."
Adam: "Hello."
Josh: "Where (?) come from. Let me guess - Sweden, England, Denmark."
Tjej: "I'm not Swedish. You would say that because I'm so blond."

Annie get your gun

När Buffalo Bills (Louis Calhern) westernshow kommer till staden korsas Bills väg med Annie Oakley (Betty Hutton). Annie är en flicka som vuxit upp i vildmarken, kan inte läsa eller skriva, men hon kan skjuta allt som rör sig med sitt gevär och missar aldrig. Eftersom en del av westernshown är att utmana den store Frank Butler (Howard Keel), som också är väldigt bra på att skjuta allt som rör sig, hamnar Annie på samma scen som Frank. De börjar skjuta och efter en liten stund missar Frank en lerduva och Annie blir förklarad som vinnare.