Stjärnorna blicka ned

I sin undervisning visar Davey Fenwick (Michael Redgrave) barnen i skolan hur enkelt det är att komma ihåg var Sveriges huvudstad finns. Man målar helt enkelt en ponny över hela Skandinavien och Stockholm ligger vid ponnyns höjda hov.

Look of love

Berättelsen om Paul Raymond (Steve Coogan) börjar med damer som topless figurerar i utkanten av vaudeville-shower i London i mitten av 1900-talet, går sedan vidare till mer och mer avancerade striptease-shower och hela tiden balanserar Paul och hans medarbetare på gränsen av vad som är tillåtet, både vad gäller moral, etik och sedlighet. När han tar steget till att trycka tidningar med sensuella bilder - varje bild fick tittas över noga så de inte gick över gränsen och blev pornografisk - flyttar han återigen en av samhällets moraliska gränser.

Community

Avsnitt: Advanced gay

Pierece Hawthornes (Chevy Chase) pappa kommer på besök till vuxenskolan där Pierce och han udda vänner sitter i ett studierum. Cornelius Hawthorne (Larry Cedar) visar snabbt var han står när det kommer till människor:

Det ljuva livet i Alaska

Avsnitt: Goodbye to all that

Dr. Joel Fleischman (Rob Morrow) har än en gång blivit dumpad av sin dejt, och han börjar deppa till lite grann. Hans undermedvetna kontaktar honom på ett cineastiskt sätt för att snacka lite psykologi med honom. Det sker när han som sista person sitter kvar i den lokala biografsalen efter att filmen tagit slut. Projektorn drar igång igen, men i stället för att filmen börjar om så visas en av hans första flickvänner, Tori Gould (Beverly Leech). Hon trycker ner honom ordentligt när hon berättar att hon har ett mycket bättre liv sedan hon slapp honom: