Brooklyn Nine-Nine

Avsnitt: PB&J

Jake Peraltas (Andy Smberg) ständige antagonist Doug Judy (Craig Robinson) har åkt fast och ska in i fängelset. Jake blir bestört eftersom de har haft en del äventyr ihop, men framför allt för att de är så synkade att det är löjligt. Jake föreslår att han ska köra Doug till fängelset, vilket blir beviljat av Jakes chefer. Jake är helt inställd på att göra den här sista resan med Doug minnesfylld så han ser till att de får åka till fängelset i en Trans Am, att de har matchande kläder och en massa andra saker.

Pokémon

Avsnitt: Where did you go, Audino?

Sju stycken Audino attackerar med en blandning av sju olika attacker (Ice beam, Thundershock, Flamethrower, Shadowball, Solarbeam, Charge Beam och Hyperbeam). Efter attackerna så påpekar Cilan att Audino kan använda ett "smorgasbord" av attacker:

Ash: "Yeah, those Audino where amazing."
Cilan: "Right, not only are they kind-hearted. They can use a smorgasbord of moves."
Ash: "Wow."

På spaning i New York

Avsnitt: NYPD Lou

Lou (Dan Hedaya), en välkänd stammis i kvarteret kring polisstationen, är övertygad om att han är en varulv, och ber poliserna att få vara inlåst över natten så att han inte ska döda någon. Han vädjar till kommissarie John Kelly (David Caruso) som säger följande:

John: "I can probably get a couple of hours, Lou, but I can't guarantee you gonna be alone."
Lou: "Hey, hey. I can't be encarcerated in a group situation. It would be like a smorgasbord for me."
John: "That's the best I can do, Lou."

Parker Lewis

Avsnitt: Citizen Kube

Santo Domingo High har drabbats av en mattjuv som ingen annan. Varenda lunchlåda är tom, varenda läsedryck är uppdrycken, cafeterian är renskrapad. Misstankarna faller på Parker Lewis (Corin Nemec), men han bevisar sin oskuld. För att gå till botten med stölderna engagerar sig Parker och hans kompisar i mysteriet. Snart upptäcker de att det är Larry Kubiac (Abraham Benrubi) som ligger bakom det. En kille i hans storlek (XXXXL) äter mycket och hela tiden, så något stort mysterium var det väl egentligen inte. Så här låter det till varför han är så hungrig:

White christmas

Denna musikal- och dansfilm börjar på julafton 1944. Bob Wallace (Bing Crosby) är artist och sångare i det civila, men nu är han amerikansk soldat i det krigshärjade Europa. Tillsammans med en annan soldat vid namn Phil Davis (Danny Kaye) ger han en liten julföreställning för sin division. I samband med detta tar divisionen också farväl av sin uppskattade general Tom Waverly (Dean Jagger), som nu ska ersättas av en annan general. Strax därefter kommer ett bombanfall, där Phil räddar livet på Bob, vilket leder till att en vänskap börjar spira mellan dem.

Navy CIS

Avsnitt: Jeopardy

I oredan bakom en död snubbe hittar utredarna på NCIS ett underligt ämne på den dödes sko. De tar med det till labbet och när Jethro Gibbs (Mark Harmon) kommer ner till Abby Sciutos (Pauley Perrette) källarregion för att få reda på vad de har kommit fram till låter det så här:

Hopplös och hatad av alla

Sidney Young (Simon Pegg) är den brittiske journalisten som får drömjobbet på den stora nyhetstidningen i New York. Strax visar det sig att hans karriär är där för att dödas, han gör allt fel, gör fel människor till fiender och uppför sig helt fel. Dock träffar han Alison Olsen (Kirsten Dunst) som han blir kär i och försöker göra henne uppmärksam på att han faktiskt är en trevlig och underbar person. En sak i det ledet är att han kommit ihåg att Alisons favoritfilm är "Det ljuva livet" med bland andra Anita Ekberg i en av rollerna.

V - Invasion från rymden

Avsnitt: Visitor's choice

Ödle-besökarna från yttre rymden har ordnat samman ett möte i Playa Del Mar för att diskutera forskningsframgångar och motståndarna Julie Parrish (Faye Grant) och Mike Donovan (Marc Singer) har begett sig dit för att se vad som är på gång. De får hjälp av Mitch och hans bror som också följer med. De placerar sig högt uppe på en slänt där de med kikare kan titta ner på en lyxig villa där besökarnas höjdare har samlats:

Parker Lewis

Avsnitt: Rent-a-Kube

I Parker Lewis (Corin Nemec) föräldrars hyrvideoaffär finns ett problem med snattare, det stjäls mycket på kort tid. För att komma till rätta med problemet anställer de Larry Kubiac (Abraham Benrubi) som säkerhetsvakt. Dock går det inte som de tänkt sig, Kubiac skrämmer inte bara iväg snattarna utan även alla andra kunder som någonsin tänkt sätta sin fot i butiken. Det ligger på Parkers lott att berätta för Kubiac att han får kicken, något som Parker inte ser fram emot. Dock ler gudarna mot Parker, Kubiac har fått ett erbjudande om ett annat jobb, ett som passar hans mage lite mer: