Beerfest

Johann von Wolfhaus (Donald Sutherland) trillar av pinn av hög ålder och sönerna Jan (Paul Soter) och Todd (Erik Stolhanske) får ansvaret att ta med Johanns kremerade aska tillbaks till Tyskland för att strö ut askan i Johanns hemtrakter under Oktoberfest. Väl där dras de med i allsköns festligheter och öldrickande eftersom hela trakten festar och skålar. De hamnar vid ett gäng som sjunger glada suparsånger från sitt hemland, och naturligtvis finns Sverige och svenskarna med som sjunger följande lilla sång:

Boat trip

Jerry (Cuba Gooding Jr.) har blivit dumpad av sin flickvän och luras med på en kryssning av sin kompis Nick (Horatio Sanz). De råkar i luven med resesäljaren och blir på djävelskap inbokade på en gay-kryssning. När Nick upptäcker detta på båten så blir han desperat och skjuter iväg en ljusraket för att få hjälp att komma av båten. Raketen träffar en helikopter med svenskor som ska till solningstävling. Dagen därpå upptäcker båtens kapten livräddningsflotten och tar ombord tjejerna. Nick blir ju alldeles till sig och går fram till Inga (Victoria Silvstedt):

Baseketball

Då pengar plötsligt har blivit en del av Douglas Reemers (Matt Stone) liv så frotterar han sig med kändisar. Vid ett tillfälle kommer hans vän Coop (Trey Parker) in i herrarnas omklädningsrum och hittar honom i bubbelbadet tillsammans med en sexig kändis. Detta blir dock bara ytterligare en sak som de grälar om och som sår split mellan dem...