Ny (!) version av ATS

Testbild i väntan på en innehållsrelaterad bild

Alla rapporter på Alla Talar Svenskas webbplats har flyttas från en ålderdomlig databaslösning till en ny, Drupal. Allt borde funka ungefär som innan, men en del har försvunnit och en del har kommit till.

Image

Alla Talar Svenskas maskot Børken

Tanken är dels att säkerställa så att sidan inte blir hackad på något enkelt sätt, men framför allt för att det ska vara enklare och lättare för mig och andra att lägga upp nytt material samt bidraga till diskussioner om rapporter och svenskheter.

Arbetet med att färdigställa alltihopa fortgår och ser du något som ser konstigt ut eller om du har förslag på hur sidan kan bli bättre får du gärna meddela mig genom att klicka här så jag får reda på det.

Främst är det samtliga rapporter (1500+) som ska få nya affischer uppladdade till sig (de gamla var så små) och alla rapporter ska också kategoriseras (eftersom jag inte lyckades föra över den informationen från den gamla databasen).

Men, som sagt, om ni ser något som ser annorlunda ut, säg gärna till!

Tack på förhand,
webfarbror Adam 

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.