Testbild i väntan på en innehållsrelaterad bild

Gatans lag

Frank (James Caan) är mästartjuv som är hyggligt respekterad bilhandlare på dagtid och länsar kassaskåp på diamanter nattetid. Efter en stor kupp råkar Frank komma i kontakt med Leo (Robert Prosky) som styr halva stan och föreslår att Frank ska göra några jobb åt honom. Bra betalt och få risker. Frank accepterar erbjudandet och tillsammans med sin kumpan Barry (James Belushi) börjar de planera stöten. Valvet som de ska forcera har fem larm och för att eliminera ett par av dem bestämmer sig Frank för att strunta i den befintliga dörren och i stället med en skärbrännare göra ett helt nytt hål. Han beger sig till sin kompis Sam och ber om hjälp med att tillverka en portabel skärbrännare. De diskuterar de engelsktillverkade valvet och då framkommer följande information:

Sam: "What kind of steel?"
Frank: "Swedish cold rolled. Two fortyseven. Here. Here. Here. And here. One inch plates."
Sam: "Copper debine drills. Titanium alloy here. This is a well-made, very expensive, very special vault."
Lyssna på ljudklippet (83 kb)

Affisch för filmen Gatans lag

Daniel Andréason, Magnus Abrahamsson. Enormt stort tack till Magnus Abrahamsson som lånade ut sitt videoband med filmen till mig.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.