Ocean's eight

Ett gäng tjejer med Debbie Ocean (Sandra Bullock) i spetsen ska stjäla ett värdefullt diamanthalsband från halsen på Daphne Kluger (Anne Hathaway). En välplanerad och väl genomförd stöt senare så är det dags att sälja halsbandet och då kan inte Debbie eller någon i gruppen göra det eftersom vi det laget har lagens långa arm i alla fall börjat hålla ögonen på dem. Så halsbandet delas upp och säljs av en handfull äldre kvinnor som stöldligan utser och under intrycket att de är änkor så säljs halsbandet, bit för bit.

Olsenbanden

Förbrytarligan Olsen-Banden består av ligaledaren Egon Olsen (Ove Sprogøe), fixaren Benny Frandsen (Morten Grunwald) och den nervöse Kjeld Jensen (Poul Bundgaard). Ligan genomför en kupp där de stjäl en guldstatyett på samma sätt som Jönssonligan stjäl diamanten från Nationalmuseum i "Jönssonligan och den svarta diamanten". När de efteråt läser om kuppen i tidningen citerar en artikelskrivare polischefen, som konstaterar att det måste ha legat en utländsk förbrytarliga bakom stölden. Kuppen är nämligen alltför avancerad, för att det ska kunna ligga danska hjärnor bakom den.

G vs E

Avsnitt: Orange Volvo

Chandler Smythe (Clayton Rohner) blir en sen afton mördad och i nästa sekund befinner han sig i limbo, ackompanjerad av Decker Benbow (Googy Gress) och Ford Plasko (Marshall Bell) som förklarar att han är död och frågar honom ifall han kan tänka sig att bli en agent hos "The Corps", en slags polis som jagar "morlocks", demoner, från helvetet. Chandler blir först förbannad över att de försöker lura honom, men när han inser sanningen tackar han ja till att få återvända till sitt jordeliv som agent.

Herrskap och tjänstefolk

Avsnitt: The Swedish tiger

Kapten Axel Ryttsen (Geoffrey Whitehead) är på besök hos sin engelske gode vän James Bellamy (Simon Williams), och med sig har han sin betjänt Torkel Kraft (Sven-Bertil Taube). Man kan snabbt se att svenska betjänter har lite ledigare tyglar då Torkel knatar omkring det engelska hushållet iklädd kostym och inte arbetarkläder. Och inte bara det, han snattar prylar från bord, spiselhällar och skrivbord också! Kanske inte något hans herre är så glad för, men det struntar Torkel i.

Gatans lag

Frank (James Caan) är mästartjuv som är hyggligt respekterad bilhandlare på dagtid och länsar kassaskåp på diamanter nattetid. Efter en stor kupp råkar Frank komma i kontakt med Leo (Robert Prosky) som styr halva stan och föreslår att Frank ska göra några jobb åt honom. Bra betalt och få risker. Frank accepterar erbjudandet och tillsammans med sin kumpan Barry (James Belushi) börjar de planera stöten.