Bild från filmen Sabrina i Rom

Sabrina i Rom

Sabrina (Melissa Joan Hart) har åkt till Rom på uppdrag av sin far. I familjen Spellmans ägo finns nämligen en mystisk medaljong, som aldrig har gått att öppna, och fadern har nu kommit fram till, att lösningen till mysteriet kan finnas i den italienska huvudstaden. Väl där får Sabrina bo hos en dam, som är god vän till hennes far. Vid ankomsten visar det sig, att hon har fått en rumskamrat, en brittisk flicka vid namn Gwen (Tara Strong). Till att börja med har Sabrina ett väldigt sjå med att dölja sina magiska krafter för Gwen, men när det visar sig, att Gwen också är häxa blir allt mycket lättare och de blir vänner. Lite senare har de under en sightseeingtur i staden träffat på några killar, varav en har bjudit ut Sabrina på middag. När hon förbereder sig prövar hon olika kläder, men Gwen tycker inte att de byxor hon prövar är tillräckligt bra:

Gwen "No, you got to have something more mysterious, something that says 'I'm a woman of intrigue'."
Varpå Sabrina med magisk hjälp klär ut sig till Greta Garbo och, med försök till svensk accent, yttrar hennes berömda replik:
Sabrina: "I want to be alone."
Gwen: "Too mysterious."

Audio file

Affisch för filmen Sabrina i Rom

Anders E "Ludde" Lundin

Sabrina åker till Rom

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.