Skål

Avsnitt: I call your name

Cliff Clavin (John Ratzenberger) har sett en annan posttjänsteman stjäla ett parfymprov från en tidskrift och efter lite eftertänksamhet och diskuterade på baren där Sam (Ted Danson) och de andra (alltid) befinner sig bestämmer sig Clavin för att skvallra. Han ringer till postkontoret och ber att få bli kopplad till högsta hönset där. När han får svar i luren förställer han sin röst och får en svensk accent, en accent som kommer på tal en stund senare:

Simpsons

Avsnitt: Lost Verizon

När Bart råkar hitta Dennis Learys mobiltelefon använder han den i stort sett dygnet runt och ett av sina hyss är att busringa till barer runt om i världen, däribland en bar i Sverige. När Bart ringer de olika barerna zoomar en kamera in på barerna och den som ligger strax utanför Stockholm heter Inga-Bar Beerman's.

Skål

Avsnitt: Cheerio, Cheers

Frasier (Kelsey Grammer) kommer in på baren och är helt exalterad. Det visar sig att han har blivit utsedd till att undervisa på Bolognas universitet, men innan dess hinner Cliff (John Ratzenberger), Diane (Shelley Long) och Norm (George Wendt) gissa på alltifrån Pulitzerpriset till Nobelpriset:

Simpsons

Avsnitt: The old man and the 'C' student

Springfield har bestämt sig för att försöka få OS till sin stad och genomför därför en rejäl uppfräschning av staden. En målare tar därför på sig att ändra en skylt där det står LAP DANCING till det lite mer moraliskt accepterade LAPLAND DANCING.

Coyote ugly

Första kvällen som Violet "Jersey" Sanford (Piper Perabo) står bakom baren på stället Coyote Ugly så presenterar sig medarbetaren Cammie (Izabella Miko) och medan de bekantar sig så växlar de en flaska Absolut Vodka mellan sig som de använder för att blanda till drinkar.