Brooklyn Nine-Nine

Avsnitt: Admiral Peralta

Jake Peralta (Andy Samberg) och Amy Santiago (Melissa Fumero) ska bli föräldrar och ska ha ett kalas där de berättar för att alla vänner om det ska bli en kille eller tjej. Jake och Amy vet inte själva vad det blir, vilket ställer till det lite när tårtan, vars färgning ska avslöja om det blir en kille eller tjej, åker i golvet. Jake och hans pappa Roger (Bradley Whitford) och farfar Walter (Martin Mull) behöver fixa det hela. Jakes plan är att de gör som i filmen "Birdbox", de har en ögonbindel så de inte ser färgen från tårtan. 

The cabin in the woods

I det långt ifrån öde kontorslandskapet befinner sig mellancheferna Sitterson (Richard Jenkins) och Hadley (Bradley Whitford) som i filmens inledning diskuterar allt mellan himmel och jord vid kaffeautomaten. Deras till synes trista arbetsdag bryts dock tvärt av då kollegan Lin (Amy Acker) sluter upp bredvid dem och levererar en nyhet som inte är helt positiv:

Vita huset

Avsnitt: H. Con-172

Josh (Bradley Whitford) ska träffa en tjej, Amy (Mary-Louise Parker), på en klubb. Så fort han slagit sig ner i en av läderfåtöljerna kommer en servitris fram och frågar följande:

Servitris: "Hey, can I get you something?"
Josh: "Uh, Absolut martini on the rocks. Two olives, please."

Vita huset

Avsnitt: Post hoc, ergo propter hoc

Presidenten Jed Bartlett (Martin Sheen) behöver en mediakonsult och hans underhuggare kommer fram till att Mandy (Moira Kelly) hade varit det bästa valet. När Josh (Bradley Whitford) får reda på detta sätter han sig på tvären eftersom det är hans gamla flickvän. Hans förslag att hitta någon annan röstas ner alla de andra i gruppen och han får även uppdraget att erbjuda henne jobbet som konsult. Han gruffar lite över det, men letar upp Mandy som precis blivit arbetslös och mer än gärna tar jobbet.

Vita huset

Avsnitt: 20 hours in America, part 1

Toby (Richard Schiff), Josh (Bradley Whitford) och Donna (Janel Moloney) har fastnat ute i ingenstans mitt på den amerikanska slätten efter att ha missat bussen från ett av presidentens valtal i en mindre stad. Josh ställer frågan om varför de sätter personnamn på olika ekonomiska lösningar som presidentens motståndares personal står bakom, exempelvis Milton Friedman economic plan. Han kommer fram till att det gör dem mer välvilliga och glada:

Vita huset

Avsnitt: Evidence of things not seen

Ett amerikanskt spionplan har lyckats störta en bit utanför Kaliningrad och det är nu upp till president Bartlet (Martin Sheen) att övertyga den ryske presidenten att planet kan få bli hämtat av amerikansk militär så att innehållet i planet inte kommer ryssarna till godo. Leo (John Spencer) håller i spåningen av en historia som kan förklara varför amerikanarna skickar spionplan över Ryssland och de hittar på att planet skulle dokumentera kusterosionen i Baltiska havet.