Cybill

Avsnitt: Mourning has broken

Zoey (Alicia Witt) har lånat mamma Cybills (Cybil Shepherd) bil utan tillåtelse och har lyckats med konststycket att krocka och göra sönder fronten på bilen. Hennes plan är lika briljant som den är tidskrävande - hon ska åka ner till Mexico och få den lagad billigt hos första, och förhoppningsvis bästa, bilverkstad hon kan hitta. Men för att kunna göra det måste hon utpressa sin äldre halvsyster Rachel (Dedee Pfeiffer) så hon kan hitta på en ursäkt för att få låna Cybills bil.

Cybill

Avsnitt: Local hero

Ira Woodbine (Alan Rosenberg) har en kris i sitt liv, han har helt slutat författa och går och drar hela dagarna. Dottern Rachel (Dedee Pfeiffer) tar det på sina axlar att hjälpa honom igenom krisen och samtalet glider in på att man ska möta sina djävlar i dörren, göra det man är rädd för. I Iras fall är det att äta en tomat, eftersom han är rädd för tomater. Deras diskussion går så här:

Cybill

Avsnitt: The curse of Zoey

I en lägenhet ovanför Cybills (Cybill Sheperd) garage bor hennes ex-make Jeff (Tom Wopat) och trots att Cybill försökt bli av med honom länge och väl händer inget. Men en dag kommer Cybill hem tillsammans med sin vän Maryann (Christine Baranski) och finner Jeff i vardagsrummet tillsammans med en tjej. En tjej med rötter i den kalla nord, och som senare ser till att Jeff flyttar ut:

Cybill

Avsnitt: Wedding bell blues

Den alltför ofta spritpimplande MaryAnns (Christine Baranski) hemske ex-make ska gifta sig och det är Cybill (Cybil Shepherd) som får reda på det först. Cybill ser inte fram emot att behöva berätta det för MaryAnn och förväntar sig ett utbrott i storlek med Vattnajökull. Dock tar det en helt annan vändning då Maryann snarare tar det väldigt bra. Kanske lite för bra...

Cybill

Avsnitt: Going to hell in a limo (part 2)

Cybills (Cybill Shepherd) exmake Ira Woodbine (Alan Rosenberg) ska gifta sig med Holly (Jane Kaczmarek) och Ira har bett såväl Cybill som sin dotter Zoey (Alicia Witt) vara brudtärnor, men Zoey är inte så förtjust i tanken att pappa ska gifta sig med Holly. Hon anser att Holly kör över Ira i allt och har gjort om honom så till den milda grad att hon knappt känner igen honom. När de sitter och pratar om det stundande bröllopet så försöker Zoey berätta något för sin pappa, men hon viker undan och försöker i stället med följande ursäkt:

Cybill

Avsnitt: In her dreams

Cybill (Cybill Shepard) har fått kicken från tv-shown Lifeforms, och är riktigt nere. Speciellt som hon varje natt drömmer om att hon vinner pris efter pris för sina skådespelarinsatser. Hennes väninna Maryann (Christine Baranski) tröstar henne dock som alltid och föreslår en lösning på Cybills nedstämdhet:

Maryann: "Darling, you need to pamper yourself. A nice steambath, a facial and then a rub-down from a some glistening Swede with no bodyhair. Hey, we'll do it today!"

Cybill

Avsnitt: Farewell my sweet

Maryann Thorpe (Christine Baranski) har skrivit ut en extra stor check till ett välgörande ändamål och ska därför få motta United Hospitals Humanitarian of the Year Award på en stor bankett. Allt går enligt planerna tills det ringer på dörren och utanför den står Maryanns föräldrar. Inget ont om dem, men Maryann som har kommit upp sig lite i världen tycker inte om deras vardagliga sätt. Att be dem komma med på banketten kommer därför inte på talan.

Cybill

Avsnitt: Daddy

Cherie Donay (Cara Newman Ruyle) tar med sig sin morgonshow i Memphis och kommer till Los Angeles och vill då passa på att intervjua personer från Memphis som har lyckats i änglarnas stad. Cybill (Cybill Shepherd) är en av dem och när de sitter i Cybills soffa och småpratar frågar Cherie följande:

Cybill

Avsnitt: Cybill does diary

Cybill (Cybill Shepard) och Maryann (Christine Baranski) har inget att göra och har bestämt sig för att hyra en film. Sagt och gjort, de går ner till videoaffären på hörnet och tittar runt bland utbudet. Cybill hittar massa filmer hon försökt få roller i och nekats, och Maryann hittar sektionen med porrfilmer. Hon tycker det är otroligt fnissigt och dialogen mellan henne och Cybill går så här:

Cybill

Avsnitt: A hell of a christmas

Cybill (Cybill Shepard) har äntligen fått en större roll i en tv-serie och finner sig plötsligt vara upptagen var och varannan dag - ända fram till julafton. Hennes största bekymmer just nu är hur hon ska hinna med och köpa några julklappar till familjen. Cybills bästa vän Maryann (Christine Baranski) hoppar dock in som en räddade ängel. Hon erbjuder sig helt enkelt att åka och köpa alla julklappar, men Cybill är inte övertygad...