Confidence

Jake Vig (Edward Burns) är en fifflare som är expert på att lura av folk stora summor pengar. När hans vän och kollega blir mördad av maffiagangstern Winston King (Dustin Hoffman) inser Jake att deras senaste offer inte var vem som helst utan en av Winstons anställda. För att hålla ryggen fri erbjuder Jake Winston att låta honom vara med på den största stöten som Jake någonsin gjort - att sno en herrans massa pengar från Price Bank. Winston går med på detta och planen sätts i verket.

Little big man

Nybyggarfamiljen Crabb blir överfallna av en indianstam på väg västerut i Amerika och de enda överlevande är systern Caroline (Carole Androsky) och sonen Jack (Dustin Hoffman). De båda blir tillfångatagna och tagna till indianbyn där Caroline rymmer den första natten. Jack blir uppfostrad av indianerna och får en ny familj i dem. Ungefär tio femton år senare ser omständigheterna till att han bevisar att han inte är indian och får då göra ny entré i de vitas värld.

Tootsie

Michael Dorsey (Dustin Hoffman) har svårt för att behålla de jobb som hans agent George (Sydney Pollack) letar upp till honom. I början av filmen stormar Michael in på George kontor, upprörd för att Terry Bishop har fått en roll som George har lovat att Michael skulle få pröva in till. Konversationen går vidare till att George säger att hela scenbranschen är uppbyggd på att folk vill tjäna pengar. Då tänder Michael till, varpå George radar upp några mindre lyckade projekt som Michael har gjort: