Daddy's home!

När uppföljaren till Will Ferrells och Mark Wahlbergs film Daddy's Home - Daddy's home 2 - är på väg upp på svenska biografer så tycker jag det är dags att lyfta fram ett klipp från Expressen TV från ungefär två år tillbaks. En intervju där Anne-Sofie Näslund försöker hålla skådespelarna på mattan, men de börjar snacka om Sverige, hur svenska de två är, varför Ann-Sofie är ifrån och allt möjligt. Kul klipp!

 

Tarantino kan tänka sig att göra sexfilm i Sverige

I en intervju med Daily Telegraph avslöjar regissören Quentin Tarantino att han drömmer om att göra en sexfilm i Sverige. Han inflikar dock att det nog inte är en realistisk dröm. Om jag gjorde en erotisk film skulle jag vara tvungen att avslöja vad jag tycker är sexigt. Och själva sexet i filmen skulle behöva vara väldigt kinky, för det är vad som är filmiskt snyggt och kul.

Läs mer på Expressens hemsida.

Jag är en svensk bitch!

Citatet kommer från skådespelerskan Robin Wright Penn som i hennes senaste film på de svenska biograferna Breaking and entering är fast i ett förhållande på tomgång med sin skådespelarkollega Jude Law.

Det som gör filmen intressant för alla SviF-fantaster är att Robins roll i filmen en svenskan Liv som tydligen gör det väldigt klart att hon kommer från just Sverige.

Läs mer på Expressens hemsida.