Nattbåt till Dublin

Andra världskriget. Kapprustningen för att vinna kriget pågår på flera fronter. En av fronterna utspelas på Irland dit en svensk forskare, dr Hansen (Martin Miller), förts för att forska på hur man ska skapa atombomben som ska sätta stopp för kriget.

Crimson force

Kapten Baskin (C. Thomas Howell), med företaget Xychord i ryggen, har med sig en skara människor på första bemannade rymdresan till Mars och när de landar inser de snabbt att de inte är ensamma på planeten och att de har hamnat mitt i ett inbördeskrig. Baskin och forskaren Baudin (Jeff Gimble) är ute och undersöker terrängen när de hittar något som mars-människorna byggt upp. På ett inte så snällt sätt ber Baskin Baudin att ta lite prover:

Eureka

Avsnitt: Smarter Carter

Allisons (Salli Richardson-Whitfield) bror Marcus (Dondre Whitfield) är och hälsar på sin syster, och eftersom han är en framstående forskare, precis som Allison, är han enormt känd. När de är ute på en rundtur i staden Eureka och på forskningscentrat flockar sig forskarna runt honom och vill ha hans autograf. En ung forskare (Erin Simms) berättar följande:

Lab rats

Avsnitt: A donor

Självupptagna professorn John (Geoffrey McGivern) läser i sin tyska tidning som han får skickat till dig varje dag (eftersom han bor och jobbar i England), och hittar där ett program som tiltalar honom:

John: "Guess who's on TV tonight?! Eight o'clock this evening, the hundred greatest Nobel prize winners."

Eureka

Avsnitt: A new world

Något har gått fel i staden Eureka och som vanligt står världens undergång på spel. Gänget med polisen Carter (Colin Ferguson) har kommit fram till att någon eller något har framkallat och slängt antimateriapositroner runt omkring sig. Carter anar att det kan vara Zane (Niall Matter) som är boven i dramat, men Henry Deacon (Joe Morton) tar ner honom på jorden med följande:

Henry: "Creating antimatter positrons is incredibly difficult, so if Zane has found a shortcut, he wouldn't be playing jokes. He would be getting a Nobel prize."

Lab rats

Avsnitt: A snail

I labbet på ett universitet någonstans i Storbritannien försöker de anställda komma fram till nya grandiosa framgångar gällande genmanipulation, men först och främst så har deras professor John (Geoffrey McGivern) tappat bort sin nobelmedalj:

Eureka

Avsnitt: Sight unseen

Ända sedan människan var på månen och plockade med sig lite månstenar hem har de legat i ett labb på Global Dynamics i Eureka. Efter 40 år i dvala börjar de plötsligt växa och gröna kristaller växer upp ur dem. Nathan Stark (Ed Quinn) och Henry Deacon (Joe Morton) försöker komma på vad som har satt fart på den oväntade tillväxten. Deras konversation dem emellan i labbet låter så här:

Kamikaze

Den buttre Albert (Michel Galabru) uppfunnit en maskin som via radiovågor kan förvandla vilken tv-kamera som helst till en dödsmaskin och därigenom döda tv-folk i direktsändning. För att fånga mördaren samlar kommisarie Romain (Richard Bohringer) ihop en grupp av världens bästa forskare, däribland en svensk:

Familjen Robinson

Lewis är ett hittebarn som dumpades vid dörren till ett barnhem när han var nyfödd. 12 år senare har fortfarande ingen velat adoptera honom, kanske mest för att han varje gång vill visa sina uppfinningar för de eventuella föräldrar som visar intresse och då de oftast exploderar tappar föräldrarna snabbt intresse. En dag får han dock en snilleblixt som verkligen ger upphov till en uppfinning som stakar ut hans framtid, mer än vad han kan ana. Lewis uppfinner en minnesframplockare, en televiserad hjärnscanner som plockar fram minnen ur hjärnan och visar upp dem på teven.

Hot shots! 2

Topper Harley (Charlie Sheen) har blivit skickad in bakom fiendens linjer för att rädda diplomater. Vid hans sida står Ramada (Valeria Golino) som visar sig vara gift med en av de personer de ska rädda - Dexter Hayman (Rowan Atkinson). I stridens hetta berättar Ramada detta för sin älskade Topper på följande sätt: