Trancers II

Det har gått några år sedan handlingen i första filmen Trancers och Jack Deth (Tim Thomerson) har slagit sig till ro i Los Angeles med sin fru Leena (Helen Hunt). Det dröjer dock inte länge innan händelserna från 1984 hinner i kapp Jack, Leena och resten av mänskligheten för den delen och saker och ting börjar gå utför. Hemlösa kidnappas och förvandlas till "zombies", till Trancers och Jack finner sig än en gång i händelsernas centrum.

Trancers

Någonstans i framtiden kutar prisjägaren Jack Deth (Tim Thomerson) runt i Los Angeles och har siktet inställt på boven Whistler (Michael Stefani). Whistler lyckas dock fly, och inte geografiskt utan i tiden och landar i året 1984. Jack skyndar efter och filmen utspelas därför i ett stundvis grått Los Angeles, komplett med hockeyfrillor, bjärta färger och våfflade frisyrer.

Parasite

Parasite, Demi Moores debutfilm, är en standardframtidsfilm efter det stora kriget, och folk som bråkar överallt. Vi får följa Paul Dean (Robert Glaudini) som har blivit infekterad av en parasit som växer inom honom och en kvart in i filmen så tar han in på ett motell i den lilla staden Joshua. När han går från sin bil till hotellet så får man se en vägg där det är klottrat orden "Djävla arsle" eller möjligtvis "djävlar" som ett ord och "arsle" som ett annat.