Mamma Mia! Here we go again

Sophie Sheridan (Amanda Seyfried) förbereder sig för den stora nyöppningen av sin mamma Donnas (Meryl Streep) hotell, efter Donnas död föregående år. Hon är upprörd eftersom två av hennes fäder, Harry (Colin Firth) och Bill (Stellan Skarsgård), inte kan ta sig till återöppningen och hon har problem i sin relation med Sky (Dominic Cooper), som är i New York City. Ton tar hjälp av två av sin mammas vänner för försäkran, hjälp och vägledning - Rosie (Julie Walters) och Tanya (Christine Baranski).

South park

Avsnitt: Pinewood derby

Jordens befolkning har fått besked om att de ska få besök av utomjordingar. När rymdskeppet landar på jorden sveper kameran över diverse olika platser där folk beskådar denna händelse. En av dessa platser är New York, där en reklamaffisch för Mamma Mia! (med en liten text där det står att musiken är från ABBA) finns uppsatt.

Cybill

Avsnitt: Daddy

Cherie Donay (Cara Newman Ruyle) tar med sig sin morgonshow i Memphis och kommer till Los Angeles och vill då passa på att intervjua personer från Memphis som har lyckats i änglarnas stad. Cybill (Cybill Shepherd) är en av dem och när de sitter i Cybills soffa och småpratar frågar Cherie följande:

30 rock

Avsnitt: Mamma mia!

Liz (Tina Fey) försöker övertala Jack (Alec Baldwin) att ta reda på vem som är hans far. När han har gått med på det anlitar han en detektiv (Steve Buscemi), som ska leta reda på honom. Så småningom lyckas han hitta tre möjliga kandidater och när Liz får höra det inser hon, att det blir precis som i filmen "Mamma Mia!" Hon blir alldeles överväldigad och börjar prata om allt vad de kan göra för att härma filmen, men Jack ställer sig undrande:

Mamma mia!

En självgående, ensamstående mor som äger ett litet hotell på en idyllisk, grekisk ö är på väg att släppa Sophie, dottern som hon själv uppfostrat. Inför brölloppet har Sophie (Amanda Seyfried) i hemlighet bjudit in tre egna gäster. I hopp om att få reda på vem hennes far är har hon nämligen bjudit in 3 män från sin mors förflutna...

I början av filmen ser man när hon går fram till en postlåda och lägger på breven, ett till England, ett till USA och ett till Sverige.

Historien fortsätter sedan i Mamma Mia - Here we go again!

CSI

Avsnitt: Built to kill, part 2

Rockstjärnan Izzy (Danny Bonaduce) hittas mördad i sitt hem och alla i hans närhet blir misstänkta för mordet. När Grissom (William L. Petersen) och hans kollegor börjar gräva i Izzys liv och leverne hittar de ett motiv som skulle kunna duga för att bygga vidare på. Det är Sara Sidle (Jorja Fox) som letat fram att Izzy har blivit kontaktad av företaget Olympia som vill sätta upp en musikal med Izzys musik till. För att jämföra med verkligheten så beskriver Sara hela situationen så här:

Familjepappan

Avsnitt: Peterotica

Mr. Pewterschmidt har blivit stämd och förlorat alla sina pengar. För att lösa alla sina pengaproblem bestämmer sig han och Peter Griffin för att råna ett tåg. Problemet är att ingen åker tåg längre, den enda personen som finns att råna är konduktören. Peter Griffin har dock inte hjärta att råna honom, utan köper två biljetter eftersom han och Mr. Pewterschmidt ändå är med på tåget. Det blir en obekväm tystnad och då Peter upptäcker en affisch som sitter på tågväggen, en affisch om ABBA-musikalen Mamma mia!, får de någonting att prata om: