The Bay

Den här mockumentären tar sitt ursprung i nyheter om massdöd bland olika sorters djur i början av 00-talet. Filmens inledning visar nyhetsklipp från olika delar av världen för att sedan gå vidare och förklara att dessa nyhetsklipp har ni fått se, men här kommer de som gömdes undan av amerikanska myndigheter, också får vi se en historia om köttätande smådjur som tar över en småstad.

Dickie Roberts

Det här är filmen som visar historien om Dickie Roberts (David Spade) och hans liv från hyllad barnskådis i en populär tv-serie till en föredetting. I början av filmen berättar hans mor Peggy (Doris Roberts) och hur hon, i stort sett när han började gå, tog med Dickie på provfilmningar. Hon berättar att hon klädde alltid upp honom för den roll som han skulle provfilma för och bland annat så ledde det till följande:

Peggy: "Do you know that he once auditioned for Pippi Longstocking? And he got the part."

Drop dead gorgeous

Filmen är upplagd som en dokumentärfilm där ett reporterlag filmar en skönhetstävling där händelserna varvas med intervjuer. I början av filmen så filmas lagkaptenen Brett (Casey Garven) när han står i skolans matkö och flirtar med Amber (Kirsten Dunst). Becky Ann Leeman (Denise Richards) tycker inte riktigt om detta och slänger sin matbricka framför dem så att mat stänker åt alla håll och kanter. Diskussionen som följer avslutas med lite information från Iona Hildebrandt, som vann skönhetstävlingen 1945: