Solar opposites

Avsnitt: The ping pong table

Utomjordingarna Yumyulack (röst av Sean Giambrone) och Jesse (röst av Mary Mack) är mer eller mindre som syskon, och hänger ihop som ett bra syskonpar skulle kunna göra. Men högstadiet är grymt. Det görs väldigt klart för Yumyulack och Jesse att de, som syskon, borde mer eller mindre hata varandra och absolut inte hänga ihop - om de vill vara coola (och det vill man ju vara i skolan).

Solar opposites

Avsnitt: The fog of pupa

Gängets Pupa kommer in i ett slags rebellisk tonårsfas och när han blir åtsagd att skärpa sig så blir den förbannad och skapar en dimma som täcker in hela grannskapet. Dimman skapar monster som ser ut som, och agerar som, tonåringar. En av monstren glider förbi Korvo, Yumulack, Jesse och Terry varpå X säger följande:

Yumulack: "Was that steam monster wearing a PewDiePie-hoodie?"
Jesse: "The Pupa's delinquency must be manifesting as adolescent creatures. Look out! There's one wearing Tech Fleece and listening to Future!"

Solar opposites

Avsnitt: The quantum ring

Utomjordingarna Terry och Jesse har tillsammans med Korvo bosatt sig på jorden och försöker leva ett så "normalt" liv som möjligt samtidigt som de tar provet på mycket av det som finns på jorden. Terry och Jesse har gjort ett slags terrarium i olika våningar där ner släpper ner förminskade människor som de matar med godis då och då. I terrariet har människorna byggt upp en egen civilisation med allt från marknader till religioner, allt med fokus på att överleva. Det hela är som hämtat ur "Flykten från New York".