Bild från filmen Tucker and Dale vs Evil

Tucker and Dale vs Evil

Två lantisar, Tucker (Alan Tudyk) och Dale (Tyler Labine), reser på stugsemester för att dricka öl, fiska lite och ha det skönt. På vägen upp till stugan korsas deras väg med en billast studenter som ska ut i skogen och festa. Stämningen blir aningen skev och pinibel då Dale ska försöka prata med en av tjejerna, men det blir bara fel.

Alla anländer till sina stugor, på var sitt håll, och på kvällen sitter Tucker och Dale i en roddbåt och fiskar i månskenet. I änden av sjön hoppar studenterna i och badar, men Allison (Katrina Bowden) har lite mycket otur och trillar i vattnet samtidigt som hon slår i huvudet och svimmar av. Tucker och Dale ser detta, ror dit fort som fasen och fiskar upp henne. De tar med henne tillbaks till stugan för att plåstra om henne, men de andra studenterna tror att de kidnappar henne för att våldta och lemlästa henne.

När Allison vaknar upp dagen därpå och får frukost på sängen inser hon snabbt att Tucker och Dale är snälla killar och hon börjar tycka om dem, speciellt Dale. Hennes studentkompisar har dock siktet inställt på att rädda henne, men när de går till attack mot Tucker och Dale är oturen framme och en efter en dör på de mest underliga sätt. Tucker får insikten att studenterna ingått någon slags självmordspakt, och försöker därför skydda Allison mot de övriga.

Vid ett tillfälle är Tucker och Dale ute i skogen för att jaga rätt på de andra studenterna, och då passar Chad (Jesse Moss) och Naomi (Christie Laing) på att smyga in i Tucker och Dales stuga för att "rädda" Allison, något som hon inte riktigt förstår och försöker i stället förklara att Tucker och Dale är snälla. Vilket i sin tur inte är något som Chad och Naomi köper så lätt...

Allison "OK, just relax, all right? I'm just trying to explain this is all a big misunderstanding. Tucker and Dale have been nothing but gentlemen to me this entire time, while you guys have been running around terrorizing them."
Naomi: "But they started this!"
Allison: "By doing what? Saving my life?"
Naomi: "Wait a minute. I remember reading about this in my sociology class. It's called Stockholm syndrome. When someone who's been kidnapped falls in love with their kidnapper."
Chad: "You're falling in love with him?"
Allison: "No. W-What...?"

Audio file

Affisch för filmen Tucker and Dale vs Evil

John Hellström

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.