Only murders in the building

Avsnitt: The tell

Som om det inte vore nog för stackars Mabel Mora (Selena Gomez), Charles-Haden Savage (Steve Martin) och Oliver Putnam (Martin Short) att de kretsade kring ett första mord och var mer eller mindre misstänkta, så sker ytterligare ett mord i huset som de alla tre bor i. Eftersom de blivit kändisar genom sin true crime-podcast så ar de upp facklan och gör en andra säsong.

När Mabel flickvän Alice (Cara Delevingne) övertalar Mabel att ha en fest i sin lägenhet ser Oliver och Charles en möjlighet att fiska efter ledtrådar bland gästerna.

Döda män klär inte i rutigt

Privatdetektiven Rigby Reardon (Steve Martin) får besök på sitt kontor av Juliet Forrest (Rachel Ward) som ber Rigby undersöka sin fars försvinnande. Rigby tar sig an fallet som är väldigt underligt, Juliets pappa var nästan paranoid alldeles innan han försvann, han skrev namn på listor och gömde dem överallt, lite här och där. En sådan lista hittar han på Juliets pappas kontor, men överrumplas av en mördare som kommer dit och stjäl listan och sätter en kula i Rigby. Han överlever dock och stapplar till Juliets hem där han svimmar.