The structure of crystal

Kompisarna Marek (Andrzej Zarnecki) och Jan (Jan Myslowicz) har inte setts på länge, men ska nu tillbringa en tid tillsammans då Jan har bjudit hem Marek till sig och hans fru Anna (Barbara Wrzesinska). De tar promenader, äter middagar och hänger tillsammans. En kväll tar de bilen in till staden och går på bio, där de dels får se lite nyhetsfilmer och sedan en film från ett land i norr, Sverige. Anna reagerar på innehållet i filmen, som avbildar den svenska synden.

Sanford and son

Avsnitt: Rated X

Fred Sanford (Redd Foxx) och hans son Lamont (Demond Wilson) jobbar på en skrotfirma, men Lamont siktar högre och vill gärna ha en karriär inom filmen. Lamonts kompis Rollo Larson (Nathaniel Taylor) har nämligen hittat en indie-film som ska spelas in i närheten så de har beslutat sig för att bege sig dit. När Sanford får höra detta bestämmer hans sig också för att pröva sin lycka framför kameran.

Porky's hämnd

Alldeles i början av filmen så har grabbarna fått tag på en porrfilm som de tittar på i en av skolan lokaler. De ertappas av Beulah Balbricker (Nancy Parsons) och dras till rektorn Mr. Carter (Eric Christmas). Där lyckas de nästan komma undan med ursäkten att "det inte är porrfilm, det är konst":