Robot chicken

Avsnitt: Collateral damage in gang turf war

En av sketcherna i serien "Robot Chicken" tar sin början i Top Chef Sweden, där domarna försöker förklara var kockkampen består av. Blir aningen svårt när det bara är "svenska kockar" i köket.

What's your number?

Ally (Anna Faris) läser ett reportage om att man inte blir gift om man har sex med fler än 20 män. Hon är uppe i antalet 20 och försöker hitta en man bland de hon tidigare har träffat. Då hon dessutom träffar på en av sina gamla pojkvänner som har förändrats helt och hållet så börjar hon fundera på om någon av sina andra dejter och pojkvänner kanske har förändrats - till det bättre. Det är bara ett problem - hon hittar ingen av dem, trots enträget googlande.

Under belägring

Den militära kryssaren Missouri gör sin sista resa, och det gör att en hop leogsoldater ledda av före detta CIA-agenten William Strannix (Tommy Lee Jones) tar sig ombord för att stänga ner kryssaren och stjäla de plutoniumbestyckade långdistansrobotar som finns på kryssaren. Allt är välplanerat och ser ut att gå bra - tills det visar att kocken på kryssaren, Casey Ryback (Steven Segal) är en före detta Navy Seal och som inte lägger sig platt för dylika terrorister. Med hjälp av några ur besättningen ser han till att hålla terroristerna, med Strannix i spetsen, på mattan.