Överväldigande tips

Stilistisk bild med fingrar på en surfplatta och en värld bortom dem

Jag vet inte om det är lanseringen av den nya designen och uppsvinget som kom efter det, men det har kommit in extra många tips till mig sedan slutet på december i alla fall. Jag har en hel drös skrivna inlägg som i stort sett är redo för publicering, men jag håller samtidigt på och fixar med ett nytt intro till de ackompanjerande videoklippen på YouTube. Jag vill ju så klart att den nya logotypen och det grafiska tänket kommer med i videoklippen och innan introt är helt klart så sitter jag och håller på inläggen också. 

Några av de kommande inläggen kommer i alla fall att kretsa kring tv-serierna River, Bojack Horseman, 2 panka tjejer, Parks and recreation, Mr Robot och filmerna Triple Cross samt The Kingsman. Mycket kul att se fram emot med andra ord. Jag hoppas att jag ska kunna börja kabla ut nya inlägg efter sportlovet, mot slutet av februari med andra ord.

Tills dess, ha det bra i vardagsdjungeln där ute!
Adam

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.