Vad händer på Alla Talar Svenska?

Fundersam kille

Inte mycket kan jag avslöja. För stunden står arbetet med Alla Talar Svenska still. Inte för att jag har tappat intresset, stinget eller sugen. Nej, det har bara handlat om att tiden inte räckt till.

Under det senaste året har jag varit upptagen med att göra research för och skriva boken Serietidningsreklam! som har skeppats ut till sina förhandsbokare under våren och som kommer i butik i september. (Du kan lägga en beställning på t.ex. Bokus så får du den när den släpps.) Det arbetet är numera klart och jag kan ägna tiden åt annat - som att lägga upp nytt material på Alla Talar Svenska!

FEL!

I stället så ägnade jag många timmar åt att skriva samman följande blogginlägg för att behandla den svåra separationsångest som framkallades när det var dags att skiljas från en av mina andra webbplatser - SkrattNet. SkrattNet grundade jag året innan Alla Talar Svenska, redan 1996, och historien kring SkrattNet är väldigt speciell om något. Nu är det i alla fall dags för mig att skiljas från webbplatsen och där har de senaste månaderna gått åt till att förbereda.

Så när det är klart i början av juli så borde jag väl kunna ägna tiden åt annat  - som att lägga upp nytt material på Alla Talar Svenska!

KANSKE!

En sak är säker - jag har mycket material och mycket idéer för Alla Talar Svenska som bara väntar på att få hoppa ut ur min skalle, men allt i sinom tid. Först kommer lite sommarledighet och sedan kan det börja hända lite grejer på Alla Talar Svenska. Det vill säga, om inte EU tar sönder internet helt och hållet i och med Artikel 13. Om den blir verklighet så kommer jag antagligen att behöva stänga Alla Talar Svenska helt och hållet då dess innehåll baseras på andra verk, filmer och tv-serier.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.