The Rock snackar svenska

Dwayne "The Rock" Johnson

Innan Dwayne "The Rock" Johnson blev filmskådis på den stora vita duken så var han en populär "idrottsman" inom World Wrestling Entertainment, WWE. Spektakulära iscensatta brottningsmatcher var det signum, och en massa snack emellan. 

I november 1999 blir WWE-kändisen Stone Cold Steve Austin påkörd av en bil och WWE gör en grej av detta - vem var det som körde på honom??? Det blir som ett återkommande skämt, och i det här klippet är det The Rock som blir ifrågasätt, men han förklarar i alla fall på tre språk att han inte hade något med det hela att göra. 😁

Det finns också ett längre klipp som förklarar mer av bakgrunden.

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.