Bild från filmen "Cast freak"

Castle freak

John Reilly (Jeffrey Combs) har ärvt ett slott i Italien och han flyttar dit med sin fru Susan (Barbara Crampton) och deras blinda dotter Rebecca (Jessica Dollarhide). Det gnisslar i familjen då John blev alkoholist när han körde i diket och familjens son dog och Rebecca förlorade synen i samma olycka. Sedan olyckan älskar inte Susan John längre och hon skuldlägger John för olyckan. Vad de inte inser är att det finns någon annan i slottet. Ett misshandlat barn lämnat att dö i källaren som nu har blivit ett veritabelt monster och är ute efter att härja.

Det börjar hända saker i slottet när monstret rör sig omkring, och när John börjar svamla om spöken leder det till ett praktgräl mellan honom och Susan. John blir förtvivlad, funderar på självmord, men sansar sig och beger sig till byns lokala pub. Där närmas han av Sylvana (Raffaella Offidani), den lokala glädjeflickan som frågar om han har en tändare - på svenska, av någon anledning?

Sylvana: "Har du tändare?"

Audio file

Affisch för filmen "Cast freak"

Pontus

Full moon

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.