Castle freak

John Reilly (Jeffrey Combs) har ärvt ett slott i Italien och han flyttar dit med sin fru Susan (Barbara Crampton) och deras blinda dotter Rebecca (Jessica Dollarhide). Det gnisslar i familjen då John blev alkoholist när han körde i diket och familjens son dog och Rebecca förlorade synen i samma olycka. Sedan olyckan älskar inte Susan John längre och hon skuldlägger John för olyckan. Vad de inte inser är att det finns någon annan i slottet. Ett misshandlat barn lämnat att dö i källaren som nu har blivit ett veritabelt monster och är ute efter att härja.

Rick and Morty

Avsnitt: Rickdependence spray

Ett av Ricks experiment går snett och plötsligt är jorden hotad av gigantiska, mordlystna och flygande spermier. Rick och Morty ger sig ut för att rädda världen, men hamnar utanför radarn fick får Amerikas president att vända sig till eliten för att få tips på vad man kan göra: Ingen har dock någon idé. Jo, vänta, Summer har en idé, men ... hon är ju tjej. Vilket gör att alfahannarna och ja-sägarna bredvid presidenten knappt märker henne. Det finns dock en vetenskapsman i närheten som kommer med en unik idé. Fast den är väl egentligen inte så unik......

Stormarnas planet

Rymdskeppen SSSR Sirius, Vega and Capella är på väg mot planeten Venus för att undersöka om det skulle gå att bosätta sig på den röda planeten. Färden dit går bra och landningen likaså. När kosmonauterna ger sig ut på markytan så märker de snabbt att planeten är bebodd av stora djur, monster i våra ögon. Förhistoriska Godzillaliknande ödlor, flygödlor som terroriserar människorna och jättestora blommor som med sina tentakler försöker fånga in och äta besättningsmedlemmarna.

Till jordens medelpunkt

Sir Oliver Lindenbrook (James Mason), professor i geologi på ett universitet i Skottland, firas av sina studenter och får en lavasten med en udda sammansättning. Oliver blir jätteglad och samtidigt eld och lågor och behöver reda ut stenens sammansättning. I ett laboratorium läggs stenen i en ugn för att hettas upp.

Oliver: "Add 10cc of aqua regia. Not too fast, you know. I shall write to professor Goetaborg of Stockholm about this. He's the worlds leading authority on volcanoes."

Rymdinvasion i Lappland

I den här amerikansk-svenska samproduktionen dräller det av referenser till Sverige. Historien utspelar sig i Lappland där en lysande meteor kraschlandar efter att ha åkt nästan horisontellt med horisonten ett bra tag. Nyheten sprider sig snabbt om den och snart slänger Aftonbladet upp nyheten på förstasidan och tidningspojkarna skriker ut det vid gatuhörnen:

Huset Fullt

Avsnitt: Our very first night

I ett avsnitt berättar de tre vuxna; Danny (Bob Saget), Jesse (John Stamos) och Joey (Dave Coulier), en godnattsaga för barnen. De turas om att berätta allt eftersom Stephanie eller D.J. säger vem som ska fortsätta sagan, Jesse avslutar den abrupt med följande: