Castle freak

John Reilly (Jeffrey Combs) har ärvt ett slott i Italien och han flyttar dit med sin fru Susan (Barbara Crampton) och deras blinda dotter Rebecca (Jessica Dollarhide). Det gnisslar i familjen då John blev alkoholist när han körde i diket och familjens son dog och Rebecca förlorade synen i samma olycka. Sedan olyckan älskar inte Susan John längre och hon skuldlägger John för olyckan. Vad de inte inser är att det finns någon annan i slottet. Ett misshandlat barn lämnat att dö i källaren som nu har blivit ett veritabelt monster och är ute efter att härja.

4400

Avsnitt: Fifty-fifty

Den framtagna drogen promicin kan få vanliga människor att framkalla speciella förmågor, som exempelvis telekinesi eller osynlighet. Devon (Jody Thompson) är en av de som är ivrigast över att få pröva på drogen. Detta sker i en stuga långt, långt bort från alla storstäder där forskaren Kevin Burkhoff (Jeffrey Combs) och Tess Doerner (Summer Glau) övervakar det hela. När Devon har somnat går Tess ut på verandan där Kevin står och blickar ut över nejden. Kevin är lite blygsam angående sin roll i det hela, tills Tess peppar honom lite:

Frighteners

Frank Bannister (Michael J. Fox) kan se spöken och har tagit hjälp av två stycken som lever fan hos folk och sedan kommer Frank och "städar bort" spökena mot en liten penning. Spökena får dock inte sitta i baksätet i bilen, utan får åka i bakluckan på Franks gula gamla Volvo PV, något som Cyrus (Chi McBride) är heligt förbannad över: